Minimonkey Sling

Adviesprijs € 39,95
7.8

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Makkelijk en snel aan te doen
  • Te dragen in de M positie
  • Er is een hangmat van te maken in de box
  • Vanaf de geboorte te gebruiken

De Minimonkey Sling Unlimited is een sling die je vanaf de geboorte kunt gebruiken. Je kunt je baby in de comfortabele M positie dragen. Het grote voordeel van deze sling is dat hij heel eenvoudig te bevestigen is om je schouder heen. Geen gestuntel meer met doeken deze Minimonkey sling is direct klaar voor gebruik. Maar dat is niet het enige. In deze sling kan je kindje namelijk niet meer wegglijden. Door de speciale clips wordt je baby in deze sling bevestigd. Hierdoor blijft je baby op de gewenst plek liggen, dit in tegenstelling tot alle ander slings. Een uitkomst dus en je mag er je baby zo lang in dragen als dat je zelf prettig vind.

Je kunt dus je baby vanaf de geboorte dragen in de sling door de speciale clips die op de sling zitten. Je kunt deze helemaal aanpassen aan de wensen van je baby en jezelf. Er zijn in deze sling meerdere draagposities mogelijk. Je kunt zelf bepalen wat jij en je baby het prettigst vinden. Door de speciale clips is het mogelijk om het hoofd en nek gedeelte volledig te ondersteunen. Hierdoor maakt deze sling het mogelijk je baby vanaf de geboorte te dragen.

De Minimonkey Sling Unlimited is uitgerust met een extra zekering. Een riempje die tussen de beentjes van je baby heen gaan en er zo voor zorgt dat je baby niet kan wegglijden. De Minimonkey sling kun je ook nog in de relax mode zetten. Zo geef je je baby meer ruimte om tegen hem of haar te praten maar ook borstvoeding geven wordt zo een stuk makkelijk zonder dat je je baby uit de sling hoeft te halen.

Wil je even een rustmomentje in de box? Van de Minimonkey sling Unlimited is een babyhangmat te maken. Hou er wel rekening mee dat je een extra verlengstuk nodig hebt hiervoor. Nu kan je baby een dutje doen in de box. Wel is het belangrijk dat je altijd bij je baby in de buurt blijft als het in de hangmat in de box ligt te slapen.

De Minimonkey Sling Unlimited is een sling waarbij je je baby vanaf de geboorte kan dragen in de M positie. Deze sling is eenvoudig en volledig aan te passen aan de wensen van je baby. Je baby dragen wordt nu wel heel makkelijk gemaakt.

Is dit toch niet het draagsysteem dat je zoek wij hebben nog veel meer babydragers waar wij een artikel over geschreven hebben en waar vele ervaringen van ouders bij staan. Maak bij ons de juiste keuze.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail