Met de swimtrainer kunt u uw baby op een veilige manier kennis laten maken met het water. De meeste baby’s vinden water heerlijk en het wordt nog leuker als u contact kan blijven houden met uw baby als het aan het spatteren is in het zwembad. Er wordt aangeraden om zo vroeg mogelijk uw kind water vrij te maken dit helpt later bij de zwemlessen. Het verschil tussen de swimtrainer en de huidige zwemringen is dat deze is voorzien van een veiligheidsgordel. Daarnaast is deze Swimtrainer voorzien van 5 verschillende opblaasbare kamers.

De swimtrainer zwemband bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

De hoogwaardige kwaliteit van het plastic zorgt ervoor dat deze zwemtrainer volkomen veilig is, natuurlijk blijft het belangrijk dat u altijd in de buurt van uw kindje blijft en goed in de gaten blijft houden. De Swimtrainers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen. Nu is het zo dat deze rode Swimtrainer geschikt is vanaf 3 maanden tot 4 jaar. U kunt dus de volledige babytijd met deze Rode Swimtrainer doen. Het verschil tussen de modellen zijn de kleuren en de maat Rood  3 maanden tot 4 jaar, Oranje 2 jaar tot 6 jaar en de Gele van 4 jaar tot 8 jaar. De meeste kinderen hebben hun zwemdiploma wel met 6 jaar en is het rode model in de meeste gevallen afdoende.

Gaat u op vakantie met uw baby kan de Swimtrainer natuurlijk heel handig mee, deze zal namelijk weinig ruimte innemen en kunt u dus makkelijk meenemen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail