Aan het Tub Time B-Kids Water Park kan je kindje uren lang speelplezier beleven. Dit water park is voorzien van een soort brug die je over het bad heen kan zetten. Hiermee kan je kindje met de bijgeleverde dammetjes water tegen houden en weer vrij laten door de dam op te tillen. Het water park is door verschillende zuignappen te bevestigen aan het bad. Je kunt hem over het bad heen zetten maar het is ook mogelijk hem tegen de muur aan te bevestigen.

Met het bijgeleverde bakje kan je kindje water opscheppen en het in het molentje laten lopen. Door de stroming van het water zal het wiel gaan draaien. De 2 speeltjes: een nijlpaardje en een pinguin in een zwembandje, kunnen over de baan heen glijden. Door er water over te laten gaan zullen ze over de baan heen glijden. Aan de onderkant van het water park zit nog een schommel, waar de speeltjes op kunnen schommelen.

Het Tub Time B-Kids Water Park is voorzien van vrolijke kleuren waardoor dit speelgoed aantrekkelijk blijft voor je kindje. Het badspeelgoed is eenvoudig schoon te maken. Na het badderen gewoon even afspoelen met water en droog maken. Het is ook mogelijk het speelgoed te laten liggen in het bad en het zo te laten drogen.

Het B-Kids Water Park staat garant voor urenlang speelplezier met de bijgeleverde dammetjes en speeltjes.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail