Pabobo Nachtlampje lumilove

Adviesprijs € 28,95
8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

7.9/10

Pluspunten

  • Een handig vriendje voor in het donker
  • Veranderd van kleur
  • Lampje gaat 8 uur mee
  • In verschillende dierenvriendjes verkrijgbaar

Minpunten

  • Opladen 8 tot 10 uur wat lang

Dit Pabobo nachtlampje limilove is draagbaar, zodat je eenvoudig dit nachtlampje aan je kind kan geven zonder zorgen. Een van de grote voordelen van het Pabobo nachtlampje lumilove is dat het niet heet wordt en heeft geen snoeren. Je kunt dit nachtlampje na een slaapje of de nacht eenvoudig op de oplader zetten en laad zichzelf weer op. In 8 tot 10 uur is dit nachtlampje volledig opgeladen en kan dan ongeveer 8 uur mee. Het leuke van dit lampje is dat het heel subtiel van kleur veranderd, blauw, oranje, groen en naar roze. Je kindje kan dit nachtlampje echt zien als vriendje in bed en zal zich daardoor minder snel alleen voelen. Het grappige figuurtje geeft troost in het donker.

Het Pabobo nachtlampje Lumilove is gemaakt van een zacht materiaal (wel een plastic soort) en de armpjes en beentje zijn verstelbaar. Als je kindje oud genoeg is dat hij of zij zelfstandig naar het toilet gaan is dit ’s nachts dus geen probleem meer ze kunnen hun nachtlamp knuffel gewoon mee nemen en hoeven dus geen lampen aan te doen. Er zijn van deze lampjes verschillende figuurtjes te verkrijgen dus grote kans dat het favoriete beestje van je kindje erbij zal zitten.

Het Pabobo nachtlampje Lumilove wordt het grote vriendje van je kindje. Dit lampje mag gewoon mee in bed en kan ook mee naar de WC om zo nog wat licht te hebben in het donker.

Het nachtlampje is voorzien van led verlichting dus ook nog heel zuinig en zal hierdoor niet warm worden. Op het Pabobo nachtlampje zit een garantie periode van 2 jaar. Deze lampjes  zijn te verkrijgen in een beertje, poesje, olifantje en een hondje.

Is dit toch niet het nachtlampje wat je zocht? Wij hebben inmiddels vele artikelen geschreven over verschillende nachtlampjes. Een aantal daarvan hebben wij uitvoerig getest samen met onze testouders. Hierdoor wordt het kiezen van het juiste product dat bij jullie past geen probleem meer…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail