Brother Max badspeelgoed

Adviesprijs € 24,95
7.5

Algemeen

7.0/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Duurzaam speelgoed
  • Goed voor de motoriek

Dit badspeelgoed van Brother Max is uitdagend en zeer leerzaam. Met het Brother Max badspeelgoed in bad kan je kindje op een leuke manier leren zichzelf te wassen. Het Brother Max badspeelgoed is voorzien van een douchekop een washandje en een ronde rammelaar. Er is uitgegaan van verschillende materialen en ergonomische vormen, waardoor het de interesse van je kind zal wekken. Nog een groot voordeel is dat dit speelgoed zal aangeven als het badwater te heet is voor je kind. Er is dus geen badthermometer meer nodig. Dit badspeelgoed is tevens makkelijk schoon te maken. Door alle verschillende materialen die gebruikt zijn blijft dit speelgoed in het bad een uitdaging. Iedere keer weer. Dit badspeelgoed is gegarandeerd speelgoed voor urenlang speelplezier.

Is je baby nog te jong om zich te wassen, geen probleem. Je kunt dit speelgoed gewoon aanbieden aan je baby. Het begint met vastpakken, voelen en in de mond stoppen. Het echte spelen komt later.  Het badspeelgoed is hierdoor te gebruiken vanaf de geboorte waardoor je baby lang plezier kan hebben van dit speelgoed. Naast dat het Brother Max badspeelgoed zeer leerzaam is ziet het er ook nog aantrekkelijk uit waardoor je zult merken dat je kind graag met dit speelgoed zal spelen en zal willen ontdekken wat het allemaal kan.

Brother Max badspeelgoed zorgt voor uren lang speelplezier in bad. Dit speelgoed in bad kun je heel jong aanbieden.

De voordelen van de Brother Max Badspeeltjes op een rij:

  • Op een leuker manier leren wassenv in bad
  • Veranderd van kleur als het bad te heet is, geen badthermometer meer nodig
  • BPA vrij dus in de mond stoppen geen gevaar
  • Makkelijk schoon te maken

Is dit toch niet het badspeelgoed wat je zocht. Wij hebben nog meer producten in deze categorie op de site staan. Deze zijn inmiddels aangevuld door ervaringen van verschillende ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail