Een zeer luxe uitgevoerd reisbedje, campingbed is die van BabyBjorn. Voor ouders die van super comfort houden is dit campingbedje ontworpen. Hij is niet alleen mooi op te zien maar is ook voorzien van alle luxe voor uw kindje. Dit reisbedje is zeer licht in gewicht. Misschien wel de lichtste in zijn soort. Dit reisbedje is niet meer dan 5 kilogram. Door zijn reistas is dit campingbedje ideaal mee te nemen en zal daardoor ook weinig ruimte in beslag nemen.

In een beweging is dit reisbedje van BabyBjorn uit te vouwen tot een bedje voor uw kind (ongeveer 30 sec) maar ook is hij weer makkelijk en snel op te vouwen tot een klein pakketje en weer eenvoudig mee te nemen.

Het babybjorn reisbedje bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Het bijgeleverde matras zorgt ervoor dat dit bedje zeer stabiel is en heerlijk zal liggen voor uw kindje. Door de speciale wanden van dit reisbedje creëert u een knus bedje voor uw kindje en ruimte genoeg om heerlijk languit te slapen. Over de stof van dit bedje is ook goed nagedacht en voelt super zacht aan.

Een veilig, comfortabel en snel uit te vouwen reisbedje voor uw kindje waar u lang plezier van zult hebben… Dit reisbedje is weliswaar niet zo goedkoop maar u krijgt er zeker een hoop voor terug. Verkrijgbaar in 2 kleuren, zilver en blauw.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail