Geheel nieuw in Nederland zijn deze roestvrijstalen babyflessen. Doordat deze babyfles gemaakt is van roestvrijstaal is deze krasbestendig en zullen de etensresten niet in de fles achter blijven. De Roestvrijstalen babyflessen van OrganicKidz zijn vrij van BPA, PVC en Phthalate, waar steeds meer bekendheid over gemaakt wordt hoe schadelijk deze stoffen kunnen zijn voor uw kind.
Doordat deze babyfles roestvrijstaal is gemaakt is deze babyfles onverwoestbaar en tegelijkertijd goed voor het milieu. Eenvoudig kunt u het speenje, drinktuutje verwisselen en zo iedere generatie te laten genieten van deze drinkbeker. Deze fles groeit gegarandeerd met uw kindje mee.

De flessen zijn speciaal ontworpen om heel lang mee te gaan en zullen met uw kindje meegroeien daarnaast  hebben ze nog een extra accessoires aan deze fles toegevoegd. Op het moment dat uw kindje toe is aan limonade uit een tuitbeker is deze fles eenvoudig om te zetten naar een tuitbeker met behulp van een tuutje.  Zo maakt u in een handomdraai van een babyfles met speen een antilekbeker. Er zit namelijk in dit tuutje een antilek systeem.

Er zijn 3 verschillende babyflessen te verkrijgen:

De roestvrijstale babyzuigfles 130 ml

Deze babyfles is gemaakt voor het geven van de eerste melk. De fles heeft een inhoud van 130ml en is voorzien van een brede speen. De babyfles heeft een standaard maat waardoor de meeste spenen op deze fles passen. Deze babyfles wordt standaard geleverd met 1 speen.

De roestvrijstalen babyzuigfles groot 250ml

Zodra uw baby meer voeding nodig heeft kunt u overgaan op de babyzuigfles groot. Deze babyfles heeft een inhoud van 250 ml. In de fles kunt u de hoeveelheid voeding afmeten waardoor u ook met deze fles kunt zien hoeveel voeding er in zit.

De roestvrijstalen Thermosfles

Deze fles is voorzien van een dubbele wand waardoor u eenvoudig de melk van uw baby of het drinken van uw kind een paar uur heerlijk warm kan houden. Of in de zomer de limonade eenvoudig een paar uur op dezelfde temperatuur kan houden.

Wij zijn benieuwd naar uw menig omtrent deze nieuwe serie roestvrijstalen flessen. Meld u vandaag nog aan als testouder en mogelijk bent u de eerste die deze babyfles mag uitproberen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail