Snoozzz Slaapwikkel

44.95
7.5

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.0/10

De Snoozzz slaapwikkel zorgt ervoor dat je baby niet kan omdraaien en onder de dekens kan komen tijdens het slapen. De komst van een baby wakkert bij de meeste ouders onrustgevoelens aan. Ligt je kindje wel warm en comfortabel? Kan hij niet onder het beddengoed wegglijden? Is hij op zijn buik gerold en kan hij misschien niet meer terug? Met de Snoozzz slaapwikkel weet je zeker dat je kindje ’s ochtends nog op dezelfde manier in bed ligt.

De Snoozzz slaapwikkel biedt de geborenheid die je baby zo hard nodig heeft de eerste maanden.

De Snoozzz slaapwikkel is een veilige slaapwikkel, die je kindje geborgenheid geeft en het risico beperkt op een afgeplat hoofdje, buik slapen, het wegglijden onder beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed. Je baby slaapt veilig en comfortabel op zijn rug of zij, zonder dat hij wordt beperkt in zijn bewegingsvrijheid.

Met de twee bijgeleverde wikkels is de Snoozzz baby bovendien eenvoudig aan te passen aan de ontwikkeling van je kind. De Snoozzz babywikkel is geschikt voor baby’s van 0 tot 3 maanden en de kinderwikkel voor 3 tot 36 maanden.

Alle voordelen van de Snoozzz Slaapwikkel:

  • Voorkomt het risico op een afgeplat hoofdje, buikslapen, het wegglijden onder beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed.
  • Laat je baby veilig en comfortabel op zijn rug of zij slapen.
  • Geeft je baby alle bewegingsvrijheid, die past bij zijn leeftijd.
  • Te gebruiken voor wieg, ledikant, junior- en eenpersoonsbed.
  • Maakt een reisbedje overbodig, daardoor ook ideaal voor op de boot.
  • Bijzonder geschikt voor refluxbaby’s, die op een helling slapen.
  • Gemaakt van 100% biologisch katoen: warm in de winter, koel in de zomer.
  • Gemakkelijk te wassen en drogen.
  • Tevens te gebruiken met een slaapzak of bakerdoek.
  • Geeft ouders en kind een gerust gevoel.

1ste stap

Wikkel de Snoozzz strak om het matras heen en sluit de uiteinden aan de onderkant met klittenband. Kies de wikkel die past bij de leeftijd van je kind. Neem de kleine   wikkel voor baby’s van 0 tot 3 maanden en de grotere wikkel voor kinderen van 3 tot 36 maanden. Plaats de wikkel in de daarvoor bestemde opening, met het beenstuk naar beneden. Leg vervolgens je baby in de rug- of zijligging op de wikkel.

2de stap

Leg vervolgens je baby in de rug- of zijligging op de wikkel. Sla de linkerflap onder de armpjes door, over het rompje van je baby. Let erop dat je de armpjes vrij laat.

3de stap

Sluit het beenstukje eroverheen met klittenband. Wanneer je kind zelf van buik naar rug en weer terug kan rollen, ingebakerd wordt of in een slaapzakje slaapt, vouw je het beenstuk weg onder de wikkel

4de stap

Sla de rechterflap over de romp van je baby. Let erop dat je een vlakke hand tussen de romp en de wikkel kunt plaatsen. Je baby slaapt nu veilig en comfortabel op zijn rug/zij.

De Snoozzz Slaapwikkel geeft je kindje geborgenheid en beperkt het risico op een afgeplat hoofdje. Zowel geschikt voor rugligging of zijligging. Nu kan je kindje nooit onder de dekens terecht komen.

Is dit niet het product wat je zocht? Wij hebben nog meer handige producten in de categorie baby veilig slapen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail