Philips AVENT introduceert een nieuwe maaltijdserie voor peuters. Met grappige afbeeldingen ontwikkeld samen met een vooraanstaand kinderpsychologe. Uw kind te eten geven kan lastig zijn. Voor ouders is het soms moeilijk om de aandacht van het kind bij het eten te houden, zeker naarmate het kind ouder wordt en meer interesse krijgt voor de wereld om zich heen. Zelfs de vaak gebruikte methode om de lepel als vliegtuigje naar de mond te laten ‘vliegen’ werkt op den duur niet meer! Daarom heeft Philips AVENT nu zijn eerste maaltijdserie voor peuters uitgebracht. Deze serie is ontwikkeld in samenwerking met een toonaangevende kinderpsychologe. De samen met haar ontwikkelde grappige verhaallijnen in de vorm van illustraties maken het een stukje gemakkelijker je kind te laten eten.

De Philips Avent Eetset bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

Deze maaltijdserie omvat kommetjes, bordjes en bestek en is ontworpen voor kinderen van een half jaar en ouder. De nieuwe verhaallijnen draaien om voeding en worden complexer naarmate het kind ouder wordt. De serie helpt uw kind bij de ontwikkeling van gemalen voedsel naar mee-eten met de rest van het gezin. De plaatjes zorgen voor vermaak terwijl het kind eet. Al kijkend ontdekt het kind waar voedsel vandaan komt en kan het de groenten op de rand van het bord tellen.

De serie is ontwikkeld samen met de toonaangevende kinderpsychologe dr. Gillian Harris en voedingsdeskundige dr. Judy More, die beiden als uitgangspunt hanteren dat kleintjes zowel voedsel als prikkels nodig hebben voor hun ontwikkeling. Volgens dr. Harris willen kinderen heel graag leren naarmate ze groeien: “Deze nieuwe maaltijdserie prikkelt hun fantasie met kleurige figuurtjes, zonder ze af te leiden. Ze ontdekken nieuwe dingen tijdens het eten en zo krijgen de moeders het voedsel gemakkelijker naar binnen!” Om het je nog gemakkelijker te maken om je kind te eten te geven, heeft Philips AVENT de serie ook nog eens magnetron- en vaatwasmachinebestendig gemaakt. Het voedsel kan dus heel snel worden opgewarmd en het schoonmaken kost weinig moeite. Door je kind te voeden met behulp van de nieuwe maaltijdserie voor peuters van Philips AVENT met verhaallijnen, kun je ervoor zorgen dat het met plezier eet.


De maaltijdserie voor peuters van PHILIPS AVENT is voorzien van:

  • Grappige illustraties met verhaallijn ontwikkeld samen met een vooraanstaand kinderpsychologe
  • Stimuleert eten op een leuke en leerzame manier
  • Antislip onderkant voorkomt wegglijden
  • Gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachinebesteding
  • Geschikt voor de magnetron
FacebooktwittermailFacebooktwittermail