Manduca draagzak

Adviesprijs € 119
8.5

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.7/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Te gebruiken vanaf de geboorte
  • Goede kwaliteit
  • Zeer makkelijk in gebruik
  • Ook voor papa's ideaal
  • Ook in trendy kleuren verkrijgbaar

De Manduca draagzak is een ergonomische draagzak waarin je je kindje kunt dragen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. De manduca draagzak heeft een verstelbare rugzak waardoor deze draagzak zeer geschikt is gemaakt voor een pasgeboren baby maar ook voor de wat oudere kindjes. Vanaf de geboorte is de manduca draagzak te gebruiken met het extra kussentje wat in de draagzak zit. Hierdoor wordt je baby voldoende ondersteund en kan je baby gedragen worden in de kikkerhouding met de beentjes in de draagzak. Is je baby ongeveer 3 maanden, dit hangt af van de ontwikkeling van je baby, kan je baby gedragen worden zonder kussentjes en kunt je je kindje zijn of haar beentjes langs uw lichaam plaatsen. Dit kussentje is eenvoudig uit de draagzak te halen.

Bij het dragen van je kindje in een draagzak is het zeer belangrijk dat de rug en de nek van je kindje goed ondersteund wordt zeker als je kindje in slaap valt. Door het extra kussentje in de manduca draagzak kan je baby in de juiste houding gelegd worden. Tevens is de Manduca draagzak voorzien van een hoofdondersteuning. Dit kan je baby zijn of haar nekje beschermen en als de zon schijnt wordt het hoofdje van je baby tevens beschermt tegen de zon. Doordat de rug lengte instelbaar is bij deze draagzak maakt het hem helemaal compleet. Dit is een draagzak die, met recht, met je kindje mee kan groeien. De draagzak is niet alleen te gebruiken op de buik maar kan ook als rugdrager of als heupdrager gebruikt worden.

De Manduca draagzak wordt helemaal compleet geleverd met uitgebreide handleiding, zodat u deze kan gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (20 kilogram).

De manduca draagzak is een ergonomische draagzak die je kunt gebruiken vanaf de geboorte van je baby tot ongeveer 20 kilogram. Heerlijk met je baby dicht tegen je aan wandelen.

Is dit niet de draagzak die je zoekt wij hebben nog meer draagzakken op de site staan. De meeste draagzakken zijn door onze testouders uitvoerig getest. Deze ervaringen zijn per product terug te lezen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail