Buggaboo Runner

0

Algemeen

0.0/10

Kwaliteit

0.0/10

Gebruiksgemak

0.0/10

Duurzaamheid

0.0/10

Prijs

0.0/10

De Bugaboo Runner is een speciale kinderwagen die geschikt is om mee te kunnen hardlopen of joggen. Ideaal voor de sportieve papa of mama die er op uit wil met de kleine en lekker achter de kinderwagen gaat rennen. Met een gewone kinderwagen die daar niet voor gemaakt is wordt dat toch wel een erg hobbelig ritje voor je kleintje. Niet erg aangenaam en ook niet zo eenvoudig te besturen voor de joggende ouder.

De Bugaboo Runner heeft grote met lucht gevulde wielen en een ingebouwde vering die er beide voor zorgen dat de hobbels en bobbels in de weg niet doorwerken in de stoel maar netjes worden opgevangen. Fijn voor zowel de passagier als degene die de kinderwagen duwt. Het vaste voorwiel zorgt ervoor dat je een rechte koers kunt aanhouden en de wagen niet steeds hoeft bij te sturen.

De stoel is omkeerbaar wat betekent dat je je kindje zowel naar je toe als van je af kunt plaatsen. Is je kindje nog erg onder de indruk van de grote buitenwereld dan is het verstandig de stoel met je kindje naar je toe te plaatsen. Zo kun je gedurende de rit oogcontact houden. Tevens is de stoel in allerlei standen te zetten. Valt je kindje in slaap dan kun je de stoel wat platter zetten. Het wordt aangeraden om pas met je kindje te gaan rennen als het 9 maanden of ouder is.

De wagen beschikt over een handrem op het voorwiel waardoor je krachtig kunt remmen en een bagagemand met riemen om de noodzakelijke dingen mee te kunnen nemen en er ook in te houden! De duwbeugel is in hoogte verstelbaar zodat je een goede rechte hardloophouding aan kunt nemen. Loop je op een nat wegdek dan hoef je niet bang te zijn dat de wielen je onder spetteren want deze zijn afgeschermd met spatborden. De Bugaboo Runner wordt geleverd met regenscherm, uittrekbare zonnekap en een luchtpomp. Handig!

Bugaboo Runner Onderstel

Heb je al een Bugaboo kinderwagen dan is het ook mogelijk om alleen het onderstel van de Bugaboo Runner te kopen. De Bugaboo Runner is namelijk geschikt om te combineren met de Bugaboo Cameleon3 stoel, de Bee stoel (model 2010 en later), Donkey stoel 1.1 en de Buffelo stoel. Aangeraden wordt om de Bugaboo runner nooit in combinatie met een wieg of een autostoeltje te gebruiken.

Het onderstel van de Bugaboo Runner is compact inklapbaar. Daarvoor moet je wel een aantal handelingen doen zoals de opzetstukken en de wielen verwijderen maar dan kun je het frame zeer plat opvouwen. Heb je vragen die wij niet kunnen beantwoorden kun je je vragen stellen aan de leverancier van de Bugaboo Runner hardloopkinderwagen.

De Bugaboo Runner is een ideale hardloopkinderwagen voor sportieve ouders.

  • Ruime Bugaboo Runner stoel geschikt vanaf 9 maanden tot 17kg.
  • 3 met lucht gevulde banden
  • Vijf-puntsharnas met in hoogte verstelbare schoudergordels.
  • Stoel is met een hand te verstellen, los te koppelen en om te keren.
  • Alle bekleding kan in de wasmachine worden gewassen.
  • Gewicht (onderstel, wielen, stoel): 8,8 kg.
  • Gewicht (onderstel, adapters, wielen, Bugaboo Runner stoel, bagagenet): 12,7 kg
  • Ingeklapt l x b x h: 86.5x70x42.5 cm
  • Uitgeklapte breedte: 70 cm
  • Bagagemand: 17,5 l
FacebooktwittermailFacebooktwittermail