Frog Pod badspeelgoed opruimer

Adviesprijs € 39,95
7.9

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Altijd het badspeelgoed opgeruimd
  • Badspeelgoed makkelijk schoon te maken
  • Met speciale haak op te hangen in de badkamer

Handig de Frog Pod badspeelgoed opruimer. Heel eenvoudig schep je het speelgoed uit het het bad op het moment dat je kindje uit bad is. Het speelgoed is zo direct opgeruimd en kan makkelijk opdrogen.  De Frog Pod is mooi van design wat natuurlijk super leuk is voor je kinderen en er kan nog best wel wat badspeelgoed in. Daarnaast is hij makkelijk op te hangen door de zuignapjes, maar je kunt er ook voor kiezen de frog pod door middel van schroeven in uw badkamer op te hangen zo weet je zeker dat deze niet van de muur af zal vallen.

Over de ‘Frog Pod’ is duidelijk zeer goed nagedacht door de ontwerpers van Boon. In 2004 streken ze er zelfs een prijs voor ‘beste ontwerp’ mee op. Het kikkerlijfje van de ‘Frog Pod’ fungeert als speelgoedschep, zeef en opbergsysteem. Aan de vingers en tenen kan je accessoires hangen en er is zelfs een plankje ingebouwd om flesjes op neer te kunnen zetten. De ‘Frog Pod’ kan op (bijna) alle badkamermuren gemonteerd worden en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

De superhandige Frog Pod badkikker helpt bij het opruimen na het baden. Het afneembare schepbakje maakt het mogelijk om een alle badspeeltjes in één keer af te spoelen en netjes op te bergen. Bovendien zorgt het ingebouwde schapje voor het veilig opbergen van verzorgingsproducten.

De Frog Pod is een praktisch en handig opbergmiddel voor in de badkamer voor badspeeltjes en verzorgingsproducten.

Eigenschappen Boon Frog Pod op een rijtje:

  • Maakt het opruimen van badspeeltjes eenvoudig en leuk
  • Houd verzorgingsproducten veilig buiten het bereik van kinderen
  • Berg je badspeeltjes netjes op in de leuke badkikker
  • Minimaliseert de kans op zeepresten en/of schimmels
  • Afmetingen: 42 x 48 x 16 cm
  • Aanbevolen leeftijd: Alle leeftijden

Opmerking: Bath Goods badspeeltjes niet inbegrepen!!

De Frog Pod kan aan praktisch iedere wand bevestigd worden m.b.v. zuignappen of zelfklevende strips, die nadien zonder beschadigingen verwijderd kunnen worden. Indien gewenst kan de Frog Pod ook vastgeschroefd worden.

Is dit niet wat je zocht? Wij hebben nog meer badspeelgoed opruimers op de site staat.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail