KipKep Woller warmtekussen

Adviesprijs € 19.95
7.5

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Handig om te gebruiken bij buikkrampjes
  • Nooit te heet
  • Snel op te warmen
  • Ook koud te gebruiken

Minpunten

  • Koelt snel af

Heeft je baby veel last van buikkrampjes of is het erg onrustig. KipKep Woller warmtekussen kan hierin uitkomt bieden. Dit warmtekussen is gevuld met vlaszaad en hierdoor zeer makkelijk op te warmen in de magnetron. Het KipKep Woller warmtekussen bestaat uit een warmtekussen en een hoes. De hoes wordt om het warmte kussen gedaan op het moment dat de baby kruik uit de magnetron komt. Let wel op het warmtekussen mag nooit gebruikt worden zonder de hoes. Tevens is het warmtekussen ook te gebruiken als koud compressor. Dit kussentje is hierdoor multifunctioneel en bijna onmisbaar in huis.

De Kipkep Woller als baby kruik, in het bedje of om de handdoek te warmen…

Warm de KipKep Woller warmtekussen eenvoudig op in de magnetron volgens de instructie op de verpakking. Vervolgens kan de hoes om het kussen en is deze volledig te vormen om bijvoorbeeld het buikje van je baby. Heerlijke warmte tegen die vervelende buikkrampjes. Naast dat dit kussentje zeer effectief is bij buikkrampjes is deze baby kruik ook ideaal om bijvoorbeeld het bedje op te warmen. Of om de handdoek voor te verwarmen voor als je baby uit bad komt. Warmte werkt tenslotte rustgevend dus heerlijk om je baby te laten slapen in een voorverwarmd bedje.

Het KipKep Woller warmtekussen als koud compressor…

Het is ook mogelijk om deze kruik te gebruiken als koud compressor. Heb je de KipKep Woller niet nodig als warmte kussen dan is deze in de koelkast of in de vriezer te leggen en te gebruik als compressor. Dit kan bijvoorbeeld bij een ongelukje in huis zijn of als compressor bij borstvoeding. Het is dan wel handig als deze al klaar is voor gebruik. Wil je deze Woller gaan gebruiken zowel warm als koud dan is een 2de aan te raden. Dan kun je er een als warmte kussen gebruiken en de ander als compressor.

Let op! Het is belangrijk dat je altijd de bijgeleverde hoes gebruikt. Het warmte kussen is niet te wassen de hoes wel zo hou je het kussen schoon.

Is dit toch niet het product dat je zocht? Wij hebben nog meer baby kruiken op de site staan. Bij de meeste producten hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen. Zo wordt de juiste keuze geen moeilijke keuze meer…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail