Mippaa kindertrapleuning

Adviesprijs € 69,95
8.6

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.7/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.6/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

  • Aan te passen aan iedere trap
  • Veiliger rond om de trap
  • Zonder boren in de muur

Met de Mippaa kindertrapleuning kan je kindje zich vasthouden als het van de trap af wil lopen. Deze kindertrapleuning is zo ontworpen dat deze aan iedere vaste trapleuning gemonteerd kan worden. Vanaf 1 jaar leren de meeste kinderen zelfstandig te lopen en zullen ze ook gaan proberen de trap op en af te komen. De vaste trapleuning is nog te hoog hierdoor is het lastig om veilig naar beneden te komen. Met de Mippaa Stair Trainer is dit verleden tijd. Nu kan je kindje zich goed vasthouden als het van de trap af komt lopen.

Mippaa kindertrapleuning biedt extra ondersteuning aan je kindje om veiliger de trap op en af te gaan.

De Mippaa kindertrapleuning is aan iedere trapleuning te monteren en zorgt er zo voor dat je kindje zich kan vasthouden en hierdoor stabiel en veiliger naar beneden kan komen. Het leren zelfstandig de trap op en af te gaan wordt nu een stuk eenvoudiger. De Mippaa kindertrapleuning wordt eenvoudig en snel gemonteerd aan de bestaande trapleuning zonder te moeten boren in de muur.

De Basic Kit bestaat uit 5 bevestigingshouders en 4 leuningdelen. Dit is genoeg voor de lange trapzijde tot een lengte van 3,65 meter. Is de trap uitgerust met een korte zijde dan is er ook nog een extention kit. Hiermee kan de kindertrapleuning verlengt worden met 1,12 meter. De Mippaa kindertrapleuning is hierdoor zeer flexibel en makkelijk aan te passen aan iedere vaste trap.

Uit onderzoek is gebleken dat ouders de trap een van de gevaarlijkste plek in huis vinden.

Met de Mippaa Stair Trainer wordt die gevaarlijke trap wat veiliger gemaakt. En zal het ervoor zorgen dat je kindje zich beter vast kan houden. Het is natuurlijk wel belangrijk zeker als je kindje net op de trap leert lopen dat je als ouder mee gaat met je kindje. De trapleuning is zo ontworpen dat kinderen deze goed kunnen vastpakken. Met dit hulpmiddel wordt het een stuk veiliger op de trap voor kinderen.

Op dit moment is de Mippaa verkrijgbaar in het wit. In de toekomst zullen hier nog meerdere kleuren bij komen.

Is dit niet het product dat je zocht? Wij hebben nog meer producten om het in en om het huis veiliger te maken. Bij vele producten hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen. Dit maakt het makkelijker om een product uit te kiezen dat echt bij het gezin past.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail