PlaygSpeelkussen olifant

Adviesprijs € 19,95
7.3

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Duurzaamheid

7.1/10

Prijs

7.2/10

Pluspunten

  • Je baby kan oefenen om op de buik te liggen en spelen
  • Veel aanlokkelijke felle kleuren
  • Is overal mee naar toe te nemen
  • Voorzien van verschillen speeltjes die los kunnen

Minpunten

  • Helaas niet meer leverbaar

Met het Playgro activiteiten kussen olifant train je de rug en nekspieren van je baby. Het ondersteunt je baby bij het liggen op zijn of haar buik en kan zijn of haar rug en nek sterker maken. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Het zal een belangrijke stap zijn voor het uiteindelijk goed leren kruipen.  Heeft je baby nog moeite met het liggen op zijn of haar buikje dan is dit een leuke en goede oefening voor je baby. Ook baby’s die dit al reeds goed kunnen blijft dit een goede training. Een leuk moment om heerlijk te spelen op de buik.

Bij de beschrijving staat dat het Playro activiteiten kussen olifant geschikt is vanaf de geboorte. Nu is dit wel erg vroeg. Het is belangrijk dat je baby zijn of haar hoofdje kan dragen. Je zult zien dat je baby steeds meer geïnteresseerd raakt in zijn of haar omgeving. Dit is het moment dat je je baby kennis kan laten maken met het Playgro activiteiten kussen olifant.

het Playgro activiteiten kussen olifant is voorzien van verschillende grappige speeltjes waaronder een spiegeltje, kleurtjes, rammeltjes en knispertjes. Je kunt de speeltjes op 3 verschillende plaatsen bevestigen aan de voorkant van dit kussen. Zo kun je dit af en toe wisselen zodat het uitdagend blijft voor je baby. Daarnaast kun je je baby ook uitdagen om niet alleen zijn of haar voorkeurshand te gebruiken maar ook eens de ander. Vind je baby het genoeg dan kun je dit kussen ook gebruiken bij de ondersteuning van het het zitten. Kan je baby nog niet zelfstandig zitten en gebruik je dit kussen voor de ondersteuning laat je baby dan niet alleen zitten. Blijf er altijd bij en hou je kindje in de gaten. Het is ook leuk om ernaast te gaan zitten en samen met je baby te gaan spelen.

Dit speelkussen kan makkelijk meegenomen worden dus ga je op visite neem je dit kussen makkelijk mee. Train je baby iedere dag niet te lang en laat je baby nooit alleen. Een heerlijk kussen om samen met je baby te spelen. Wil je dit speelkussen zien er is van dit kussen een introductievideo gemaakt.

Het Playgro activiteiten kussen waarbij je de nek en de rug van je baby traint voor de volgende stap het kruipen. Het is belangrijk om als je baby daar aan toe is iedere dag je baby even op de buik te leggen. met dit activiteiten kussen, traint je baby op een leuke manier.

Toch op zoek naar een ander speelkleed. Wij hebben nog meer speelkleden op onze site staan. Hier hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail