Pabobo Lumilove Badeendje

16.99
8.3

Algemeen

8.7/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.3/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Lang speelplezier en ook te gebruiken als nachtlampje
  • Kan tegen een stootje
  • Veilig in bad en wordt niet heet
  • Batterijen zijn te vervangen

Minpunten

  • Als de batterijen vervangen moeten worden is het wel even een klusje

Het Pabobo Lumilove badeendje is niet zomaar een badeend maar een lichtgevende badeend. Het Lumilove badeendje zal iedere keer van kleur veranderen

als het badeendje aan staat en is voorzien van alle kleurtjes van de regenboog. Natuurlijk is de Lumilove badeend waterdicht, waardoor je kindje uren lang in bad kan spelen met dit badeendje. Het Pabobo Lumilove badeendje is al voorzien van batterijen, waardoor kun je hem gelijk gebruiken.

De Lumilove badeendje is niet alleen te gebruiken in bad maar is ook geschikt als nachtlampje voor op de babykamer. Zo kan het favoriete speelgoed van je kind overal mee naar toe. Zelfs mee op vakantie. Het Pabobo Lumilove badeendje is voorzien van LED verlichting waardoor je zeker 30 uur kunt doen met dit badeendje. Hoewel het eendje een lampje bevat hoef je je geen zorgen te maken dat het eendje warm wordt. Door de LED verlichting wordt het niet warm. Zelfs niet onder water of onder de deken. Het eendje is zo veilig dat het vanaf de geboorte gebruikt kan worden.

Onder het badeendje zit een aan en uit knop waarmee je kindje zelf kan bepalen of het badeendje licht moet geven of niet. Houdt je kindje het badeendje onder water zal het water kleuren naar de kleur van het badeendje en kan het spel beginnen. Doordat de Pabobo Lumilove badeend waterdicht is komt er geen water in het speelgoed waardoor de badeend makkelijk schoon te houden is, in tegenstelling tot de meeste badeendjes of ander speelgoed voor in bad. Het eendje is niet groot. Zo’n 9 x 7 x 7 cm en weegt slechts 70 gram. Het eendje is stootvast en zal niet snel stuk kunnen vallen. Zelfs harde vloertegels kan het eendje overleven mocht je kleine hem per ongeluk uit bad gooien.

Het Pabobo Lumilove badeendje zal iedere keer van kleur veranderen als het badeendje aan staat en is voorzien van alle kleurtjes van de regenboog.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail