De Playtray tafelblad is een kunststof tafelblad. Het Playtray tafelblad is een handig tafelblad waarmee je kindje gezellig met je kan mee-eten aan tafel maar ook op andere plaatsen in huis. In de tuin, de huiskamer of in de zithoek, je schuift je kindje er zo veilig en gezellig bij. Dit tafelblad is groot genoeg om ook op te kunnen verven, kleuren of spelen. De opstaande rand voorkomt dat eten, drinken of speelgoed op de grond valt.

De Playtray bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Bol logo

Het Playtray tafelblad is praktisch in gebruik. Het wordt eenvoudig geplaatst door het over de stoel heen te schuiven. Verwijderen gaat net zo makkelijk waardoor het Playtray tafelblad snel weer schoongemaakt kan worden. Het materiaal, een doorschijnend kunststof, is goed bestand tegen stoten van kinderbestek en speelgoed. Nieuw bijgekomen is er hetplaytray tafelblad in het wit en vanaf u ook verkrijgbaar in de winkel.

Het Playtray tafelblad is een groot tafelblad waar je kindje heerlijk op kan spelen en van kan eten. Heel eenvoudig te monteren en te demonteren van de kinderstoel. Nu kan je kindje ook lekker aan tafel komen zitten.

Nog belangrijker is de veiligheid van het tafelblad in gebruik. Door het unieke ontwerp kan je kindje met dit blad zich niet meer afzetten tegen de tafel zodat je kindje niet achterover kan vallen. De Playtray past op een Stokke tripp trapp kinderstoel en is makkelijk te monteren en te demonteren.

Het tafelblad is bedacht door een moeder van 3 kinderen en ontworpen door de Deense designer Carsten Buhl. De Playtray is sterk en veilig. Het is getest op druk en weerstand en het ontwerp is geregistreerd in de EU. Het blad is gemaakt van een doorschijnend kunststof of melk wit met een krasvaste toplaag. De Playtray is ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken. Het bestaat uit K-Resin RK150 (SBC) en is FDA goedgekeurd. De Playtray bevat geen ftalaten of enige andere schadelijke stof en is dus veilig te gebruiken bij uw kinderen. Het Playtray tafelblad is ontworpen voor de Stokke tripp trapp kinderstoel. Dit zijn niet de makers en bedenkers van dit tafelblad. Voor vragen over het playtray tafelblad kun je dan ook terecht bij de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail