Vtech mijn magisch bureau

Adviesprijs € 59,99
7.8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden lang speelplezier
  • Vrolijk en leerzaam

Met het Vtech mijn magisch bureau heeft je kindje een leer, krijt en tekentafeltje in 1. Met dit bureau leert je kindje woordjes, klokkijken, kan het heerlijk tekenen en of krijten. Dit is allemaal mogelijk met dit leerzame bureau van Vtech. Je kindje heeft met dit bureau alles bij de hand, want alles is op te bergen in het Vtech mijn magisch bureau. Om het spelen en leren te motiveren zitten er verschillende geluidjes en lichtjes in. Het bureau zal niet snel vervelen door de vele mogelijkheden die dit bureau je kindje te bieden heeft.

Het Vtech mijn magisch bureau staat garant voor uren lang speel plezier…

Het Vtech mijn magisch bureau is voorzien van 20 verschillende melodieën en 2 gezongen liedjes. 8 verschillende leerkaarten. Deze leerkaarten zijn te gebruiken om muziekinstrumenten, cijfers en vormen te ontdekken. Is je kindje klaar met spelen zal het bureau automatisch uitgaan na een bepaalde tijd. Het volume van de tafel is regelbaar en kan aangepast worden aan de wensen van je kindje of aan zijn of haar omgeving. Verschillende opbergvakken maken deze tafel helemaal af. Hierin kunnen de potloden, stiften en krijtjes in opgeborgen worden. Het Vtech mijn magisch bureau heeft standaard een krukje. Je kindje kan dus gelijk met het bureau aan de slag. Dit bureau is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Door de vele mogelijkheden zal dit bureau niet snel vervelen…

Tover je de tafel om tot een tekentafel dan kun je het papier handig ophangen aan de speciale houders. Hierdoor blijft het papier op zijn plaats en kan je kindje de mooiste creaties maken. Haal je het papier weg dan heb je een krijtbord om op te tekenen. Het papier en de krijtjes, stiften en of potloden zijn niet inbegrepen bij de aanschaf van het 3 in 1 magisch bureau.

Met dit magische bureau kun je ook samen met je kindje spelen. In het begin leuk om alles samen te ontdekken en te kijken wat je kindje al weet en waar je samen nog wat kan leren. Maar ook het zelfstandig spelen wordt door deze tafel gemotiveerd en gestimuleerd. Met dit magisch bureau hebt je garantie op uren lang speel plezier. 

Is dit niet het speelgoed wat je zoekt? Wij hebben nog meer speelgoed op onze site staan. Vele producten op onze site hebben wij inmiddels mogen uitbreiden met ervaringen van ouders. Zo wordt het maken van een keuze een makkelijke keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail