Angelcare babyfoon

€ 195
7.7

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

7.7/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Babyfoon met bewegingsmonitor

De Angelcare babyfoon met bewegingsmonitor bestaat uit een combinatie van babyfoon met bewegingsmonitor (sensormatjes onder het matras) De Angelcare babyfoon met bewegingsmonitor is voorzien van een sensormat en een babyfoon met 8 kanalen. Nu kun je naast het geluid van je baby ook de ademhaling van je baby in de gaten houden. Het bewegingsmatje wordt eenvoudig onder je baby zijn of haar matrasje neergelegd en aangesloten op de ouderunit. Stel dat de ademhaling van je baby zou stoppen dan zal de babyfoon een alarm afgeven. Groot voordeel van deze babyfoon is dat het een analoge transmissie heeft (géén DECT en dus onschadelijk voor je kindje is) Indien de bewegingsmonitor geen ademhalingsbeweging waarneemt, dan zal de monitor na 15 seconden een signaal afgeven en zal 5 seconden nadien een alarmsignaal in werking treden via een alarmtoon en/of trilfunctie. Deze zijn waarneembaar op de babyfoon en op de bewegingsmonitor.

De ontvanger (ouderunit) werkt met adapter en indien gewenst op 4 AAA oplaadbare batterijen (beide meegeleverd). Handig al dat de babyfoon niet bij het stopcontract staat of dat je onderweg bent. Vóór het eerste gebruik de batterijen 15 uren ononderbroken opladen. De zender (babyunit) werkt met adapter (meegeleverd) en 4 AAA NIET-oplaadbare batterijen (niet meegeleverd).

Wat zit er allemaal op de AngelCare Babyfoon met Bewegingsmonitor?

Bij stroomonderbreking schakelt het toestel automatisch over op de batterijfunctie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de bewegingsmonitor ineens niet meer werkt.  In de babyfoon zit een keuzeschakelaar voor stem geactiveerde of ononderbroken voor continu ontvangst. Indien de batterijen zwak zijn zal er een indicatielampje gaan branden. Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk de batterijen te vervangen. Voorzien van 4 programmeerbare geluidsniveaus voor het activeren van de ouderunit en een zacht lichtgevend waaklichtje voor het comfort van de baby. Op de ouderunit wordt digitaal de temperatuur van de babykamer weergegeven.

Het toestel kan geprogrammeerd worden om bij overschrijding van de ingestelde minimum of maximum temperatuurwaarden in de babykamer een verwittigingssignaal te geven. Verschillende functies zijn programmeerbaar. De geselecteerde functies komen op het scherm van de ouderunit tevoorschijn. Bereik van de Angelcare babyfoon met bewegingsmonitor gaat tot 250 m open veld. Dit houdt in dat je rekening moet houden met muren hierdoor zal het bereik korter worden. Mogelijkheid tot het activeren van de ‘buiten bereik’ functie kan aangezet worden. Tijdelijke onderbreking van de geluidsontvangst (Mute) is ook een optie op deze babyfoon. Aan de babyfoon kan een riemklem worden bevestigd zo kun je de babyfoon makkelijk bij je dragen. Heb je de babyfoon ergens neergelegd en je weet niet meer waar? Geen nood, want via een handige opsporingsbeep kan de ouderunit gelokaliseerd worden. Indien de babyunit per ongeluk wordt uitgeschakeld nadat de apparaten correct werden geïnstalleerd, dan zal de ouderunit na 5 seconden continu een verwittigingssignaal geven.

Met de Angelcare babyfoon met bewegingsmonitor hou je niet alleen het geluid van je baby in de gaten maar ook de ademhaling. Met deze monitor kun je je baby goed in de gaten houden.

Dit is toch niet de babyfoon die je zocht? Wij hebben nog veel meer babyfoons op de site staan met inmiddels al vele ervaringen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail