Blooming bath

6.5

Algemeen

6.5/10

Kwaliteit

6.7/10

Gebruiksgemak

6.5/10

Duurzaamheid

6.7/10

Prijs

6.0/10

De Blooming bath badje is een bloem van stof waarmee je je baby in de wasbak kunt wassen. Doordat het Blooming babybadje van stof is, is deze heel zacht en vormt de bloem zich om je baby heen met badderen. Door de stof voelt dit badje niet koud aan waardoor dit zeer prettig zal aanvoelen voor je baby.

Het babybadje is na gebruik makkelijk uit te wringen en snel droog door de speciale stof waarvan het Blooming bath badje gemaakt is. Slechts 15 minuten in de droger en de bloem is droog. Of je hangt hem na het badderen op aan het labeltje voor gebruik de volgende dag. Het babybadje is, doordat het van stof is, makkelijk op te vouwen en overal mee naar toe te nemen. Ga je op vakantie dan is de Blooming bath onmisbaar. Doordat het badje een bloem is van stof is deze alle kanten op de vouwen. Zo zul je merken dat het Blooming bath badje in iedere wasbak past en kun je je baby op de juiste hoogte in bad doen.

Dit badje is te gebruiken vanaf de geboorte tot het moment dat je kindje niet meer wil liggen met badderen. Bij de meeste kindjes is dit met ongeveer 6 maanden. Het ene kindje is sneller dan het andere kind, ouders voelen dit bij hun kinderen feilloos aan. Daarnaast wordt je baby op een gegeven moment te groot voor dit badje of de wasbak.

Het Blooming Bath badje is een bloem van stof, lekker zacht en in alle kanten op te vouwen zodat het in iedere wasbak past.

Het Blooming Bath badje is te verkrijgen in de kleuren helder roze, zonnebloem geel, aqua blauw, zacht groen en een crèmekleurige variant. Het Blooming bad voor baby’s is ca. 80 cm van punt tot punt. Het midden van de bloem is ca. 25 cm in diameter.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail