Dribbel Ons Slab

Adviesprijs € 8,95
8.1

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Handige kwijlslab
  • In hippe en trendy kleurtjes verkrijgbaar
  • Kleding blijft schoon en droog

Dribble Ons baby slab, is de perfecte oplossing voor baby’s die veel zeveren ook wel kwijlen genoegd. Als je baby veel zevert, dit gebeurd meestal op het moment dat de tandjes gaan doorkomen, resulteert dit in natte kleding, wat vaak huiduitslag tot gevolg heeft. Nu is daar een oplossing voor gevonden de Dribble ons baby slab. Een comfortabele slab die het kwijl opvangt en ervoor zorgt dat het niet meer in het nekje en op de kleding van je baby terecht kan komen. De Dribbel Ons baby slab is gemaakt van een combinatie van zachte stretch katoen en badstof, die het vocht absorbeert en zorgt dat de slab comfortabel aanvoelt tijdens het dragen.

Er is niets vervelender dan natte kleding bij het nekje van je kindje. Het ene kindje kwijlt heel veel en het andere bijna helemaal niet. Voor de kindjes die zoveel kwijlen dat het rode nekjes en irritatie veroorzaakt is de Dribble Ons baby slab een uitkomt. Deze slab zorgt ervoor dat er geen kwijl meer kan lopen in het nekje van je kindje. Wat resulteert in droge kleding en geen irritatie meer in de nek. Het wel belangrijk dat als je kindje heel veel kwijlt meerdere Dribbel ons slabben op voorraad te hebben. Dan kun je tijdens de dag wissen naar een schone en droge Dribble ons baby slab. Ze zijn absorberend maar er zijn kindje die zoveel zeveren dat het uiteindelijk ook door de slab kan komen dan is het fijn om te kunnen wisselen.

De Dribble Ons baby slab is ideaal en zeer geschikt voor kindjes die veel zeveren. Met de komst van de Dribble Ons baby slab zal de kleding van je kindje schoon en droog blijven.

Door het succes van de Dribble Ons baby slab zijn er inmiddels vele verschillende printjes en kleurtjes van te verkrijgen. Het is dus niet gek of raar een slab voor de dag maar heel trendy. Toch niet de slab die je zocht? Wij hebben nog meer slabben op de site staan met verschillende ervaringen van ouders. Deze zijn per product terug te lezen.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail