Skwish Classic

Adviesprijs € 14,95
8.2

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Eindeloos speelplezier
  • Licht dus ook geschikt jonge baby's
  • Vrij van schadelijke stoffen

Met de Skwish Classic daag je je baby uit om zijn motoriek te trainen. Het grote voordeel van de Skwish Classic is dat deze licht van gewicht is waardoor dit speelgoed uitermate geschikt is voor de allerkleinste. Op het moment dat je baby begint met grijpen en vastpakken is het leuk om de Skwish Classic te introduceren. Doordat de Skwish Classic verschillende opvallende kleuren heeft blijft dit speelgoed je baby interesseren. Hierdoor kan je baby wel even bezig zijn met dit stukje speelgoed, het heeft namelijk ook nog eens een hele aparte vorm.

De Skwish Classic is gemaakt van duurzaam gerecycled hout. De kleuren zijn aangebracht met een niet- toxische verf op waterbasis. Speelgoed waar je baby, dus zonder dat je bang hoeft te zijn dat het slecht is voor je baby, mee kan spelen. Je baby kan de Skwish Classic zonder problemen in de mond stoppen, dit doen tenslotte bijna alle baby’s met hun speelgoed.

Dit babyspeelgoed zit goed in elkaar. Er zitten verschillende bollen aan die ook verschillend van kleur zijn. Binnen in de bol zitten touwen en stokjes. Op de stokjes zitten weer bolletjes die heen en weer gaan als je baby met de Skwish aan het spelen is. De bol is aan alle kanten vast te pakken waardoor het super geschikt is voor hele kleine kinderen. Veel speelplezier en door de eenvoud daag je je baby uit. De afmeting van de bol is 14,4 x 13,8 x 12,7 cm (lxbxh), compact maar toch groot genoeg. De Skwish is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden. Er wordt elders vermeld dat de Skwish geschikt is vanaf de geboorte maar dat vind ik wel erg vroeg. Het is wel een leuk cadeau om bij de geboorte te geven aangezien baby’s er wel snel aan toe zijn maar vanaf de geboorte vind ik wel erg snel.

“Daag je baby uit met de Skwish Classic. Voor uren speelplezier, je baby kan met dit speelgoed zijn of haar motoriek verder ontwikkelen. Niet giftig en licht van gewicht waardoor zeer geschikt voor de allerkleinste.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail