Het Cameleo baby badje van Beaba is een badje waar u uw kind in kan wassen vanaf de geboorte. De Cameleo is ergonomisch gevormd zodat uw baby zeer prettig in dit badje kan liggen. Het grote voordeel van de Cameleo van Beaba is dat er verschillende accessoires bij te verkrijgen zijn zoals onder andere het badmatje. Met dit badmatje kunt u uw baby zeker als het zeer jong nog is heerlijk comfortabel badderen en heeft u uw handen vrij om uw kindje in te zepen bijvoorbeeld.  Tevens is er een aankleed tafel bij te verkrijgen zodat uw baby ook verschoont kan worden.

Het Cameleo badje bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

logo_boll_nieuw

Het hele idee van deze nieuwe serie van Beaba is dat deze producten ideaal zijn voor kleine ruimtes, zo heeft u 1 standaard waarmee u uw kindje niet alleen in het bad kan doen maar ook om te turnen is naar een aankleedtafel. Overigens is deze nieuwe serie van Beaba mooi om te zien en zeer degelijk zoals wij van Beaba gewent zijn. Wat wij het grote voordeel vinden van het badje is dat er een badmatje bij te verkrijgen is en deze te gebruiken is bij net geboren baby’s en u uw handen vrij heeft om uw kindje bijvoorbeeld te wassen. Iedere ouder kan er over meepraten hoe lastig een pasgeboren baby te wassen is in zo´n groot badje. Natuurlijk is deze serie van Beaba ook ideaal voor ouders die wat minder ruimte hebben of er geen plek voor willen maken. Dan komt dit product super tot zijn recht.

Het cameleo badje en standaard is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren licht paars en licht blauw. Dit product is vrij nieuw maar heeft u ervaring met dit product dan kunt u dit met ons delen wij zijn benieuwd wat u van dit babybadje vind.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail