Babybjorn One Draagzak

Adviesprijs € 149,95
8

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk te dragen en aan te doen
  • Verschillende draagposities
  • De draagzak is makkelijk schoon te maken
  • Comfortabel voor ouder en kind

Minpunten

  • Kan wat warm zijn in de zomer

BabyBjorn komt met een draagzak waarbij je je kindje kunt dragen op elke gewenste manier als buikdrager, rugdrager en als heupdrager. Met de BabyBjorn draagzak One draag je je baby vanaf de geboorte tot maximaal 15 kilogram en 100 cm groot. Het is dus vanaf nu mogelijk in de BabyBjorn One je baby te dragen vanaf de geboorte dit in tegenstelling tot de eerdere draagzakkken die we al reeds jaren kennen. Heb je een baby die onrustig is en graag gedragen wordt dan is de BabyBjorn zeker een goede optie om naar te kijken. Met de BabyBjorn draagzak One heb je even je handen vrij en is je baby toch heerlijk dicht bij je. Het is een zeer makkelijk instelbare draagzak waardoor je hem, indien je hem nodig hebt, zonder al te veel gedoe om kan doen. De BabyBjorn draagzak One is in samenwerking met verschillende kinderartsen ontworpen om zo de juiste ondersteuning van je baby zijn of haar nek, ruggengraat en heupen de creëren.

De BabyBjorn Draagzak One vanaf de geboorte op de buik dragen:
Voor het dragen van je baby vanaf de geboorte zit er in de BabyBjorn One een speciale ritssluiting in het rug gedeelte van de draagzak. Deze wordt nu afgesteld op een pasgeboren baby door de ritssluiting te sluiten. Dan dien je de beenpositie ook dicht te doen aan weerszijde, dit gaat ook door middel van een rits. Zit dit allemaal goed dan kun je de BabyBjorn draagzak over je hoofd aantrekken als een soort trui. Plaatst het rugstuk van de draagzak net onder de schouderbladen en stel de lengte en breedte van de draagzak in. Maak de heupgesp op je rug vast en maak de schouderbanden losser. Nu is de draagzak zo ingesteld dat je pasgeboren baby in de draagzak kan. Maak de hoofdsteun aan beide kanten los en de veiligheidsgesp aan een kant los. Plaats je baby naar je toe in de draagzak en de beentjes aan weerszijde en zorg ervoor dat de armpjes door de armsgaten zitten. Hou je baby nu met een hand vast om vervolgens de veiligheidsgesp vast te maken tot je klik hoort. Ondersteun het hoofdje van je baby en maak de hoofdsteun vast. Nu trek je de riemen indien gewenst nog aan totdat het naar het gevoel goed zit. Nu kun je je baby heerlijk en veilig dragen op je buik.

Baby’s groeien heel snel en heeft je baby inmiddels kledingmaat 62 dan dien je de ritssluitingen in de BabyBjorn draagzak One aan te passen door ze los te maken. Nu kun je je baby dragen vanaf maatje 62.

De BabyBjorn Draagzak One babydragen met het gezichtje van je af:
Je kunt nu de hoofdsteun omvouwen. Zorg ervoor dat de beenpositie normaal staat en niet op die van een pasgeboren baby. Indien je besluit je baby te dragen met het gezichtje van je af dan dient je baby minimaal 5 maanden oud te zijn. Nu is namelijk de nek, ruggengraat en heupen van je baby sterk genoeg om hem of haar ook zo te dragen. Deze positie is geschikt tot een gewicht van 12 kilogram.

De BabyBjorn Draagzak One dragen als een rugdrager:
Vanaf 12 maanden is het mogelijk je baby te dragen in een draagzak op je rug. Maar hoe doe je dat? In de BabyBjorn draagzak one is dit heel simpel. Zorg dat je eerst je kindje in de draagzak plaatst zoals je je kindje draagt op de buik. Maak nu de schouderbanden losser door de gesp ophoog te duwen en schuif vervolgens je rechterarm omhoog onder de schouderband door. Til je kindje nu iets omhoog en schuif hem of haar voorzichtig naar achter. Plaats de schouderbanden terug en zorg ervoor dat ze niet gedraaid zitten. Trek alles aan totdat het comfortabel aanvoelt.

Toch nog niet genoeg informatie over de BabyBjorn draagzak One dan kun je bij de leverancier terecht. Hier kun je ook je vraag neerleggen als je een vraag hebt over het product en wij die niet kunnen beantwoorden

De BabyBjorn draagzak One is een draagzak waarbij je baby gedragen kan worden op de buik vanaf de geboorte, op de rug vanaf 1 jaar en op de heup.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail