Dex knuffel hond met baarmoedergeluid

8.5

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.8/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Mooie kwaliteit knuffel
  • Handig en eenvoudige bediening
  • Nuttig cadeau om te geven

De Dex knuffel hond is een knuffel die heel zacht aanvoelt en voorzien is van een muziekkastje met daarin verschillende melodieën en een baarmoedergeluid. Het baarmoedergeluid is het geluid wat een baby de zwangerschap gehoord heeft in de buik van mama. Gebruik je dit geluidje direct na de geboorte, in het bedje van je baby. Het baarmoedergeluid zorgt ervoor dat je baby rustig wordt en  hierdoor makkelijker in slaap kan vallen. Is je baby onrustig en wil je gebruik gaan maken van het baarmoedergeluid ,is het belangrijk om hier binnen 8 weken vanaf geboorte mee te starten. In deze periode zijn baby’s nog gevoelig voor dit geluid. Daarna kun je gebruik maken van de verschillende melodieën die ook in het muziekkastje zitten.

Dex knuffel hond, geschikt vanaf de geboorte met rustgevend baarmoedergeluid

De ZAZU knuffel met baarmoedergeluid is uitgebracht in 3 verschillende dieren. Een hond, een ezel en een schaapje. Een heel zachte knuffel die veilig is om vanaf de geboorte te gebruiken in het bedje van je baby. De oogjes, het neusje en het mondje van de knuffel zijn geborduurd. Is de knuffel vies geworden dan kan deze gewassen worden in de wasmachine. Belangrijk is dat het muziekkastje niet in de knuffel zit als deze gewassen wordt, deze kan makkelijk uit de knuffel worden gehaald.

Dex de knuffel hond heeft alle eigenschappen om de beste vriend worden van je baby…

Het muziekkastje bestaat uit 6 knopjes aan de voorkant en aan de ene zijkant een aan en uit knop en aan de andere kant een volume regelaar. Het volume is hierdoor aan te passen aan de wens van je kindje. Aan de voorkant zit een knopje met het baarmoedergeluid, een knop met een waterval geluid en 4 knoppen met verschillende melodieën. Indien het muziekkastje aan staat zal deze als je kindje rustig is na 10 minuten vanzelf uit gaan. Gaat je baby weer huilen dan zal het muziekkastje vanzelf weer aan gaan. Wil je hem zelf aanzetten dan schut je even met de knuffel en zal het gewenste geluidje gaan spelen.

Is dit niet het product dat je zocht. Wij hebben nog veel meer bijzondere knuffels op de site staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail