Het Luvion Dream nachtlampje projecteert vele sterren op het plafond of een andere plek in de babykamer waar je wil dat de sterren getoond worden. Met dit nachtlampje tover je de hele babykamer om in een sterrenhemel als het donker is buiten. Nu hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker en zal dit nachtlampje je kindje in het donker een gerust gevoel geven. De sterrenhemel van dit nachtlampje schakelt zich na 10 minuten vanzelf uit. Door de speciale standaard van dit nachtlampje kun je zelf kiezen waar je de sterren wil tonen in de babykamer. De Luvion Dream projector is tevens voorzien van verschillende slaapliedjes. De slaapliedjes kunnen samen met de sterrenhemel aangezet worden maar het kan ook los van elkaar worden aangezet. Met de volumeregelaar stel je zelf in hoe hard de slaapliedjes mogen klinken.

Dit lampje is voorzien van LED verlichting. Door de LED verlichting zal het nachtlampje niet warm worden en zal het zeer zuinig zijn in het gebruik. De Luvion Dream kun je overal op de babykamer neerzetten, dit nachtlampje gaat namelijk op batterijen dus geen draden en snoeren op de babykamer. Wel zo veilig. Dit alles maakt dit nachtlampje ook een ideaal nachtlampje als je kindje een keer ergens anders zal slapen. Nu neem je zijn of haar omgeving mee en zal het een gerust gevoel geven. Als je het filmpje bekijkt van het Luvion Dream nachtlampje lijkt het of de sterrenhemel beweegt maar dit is niet het geval.

Dit nachtlampje heeft ook nog 4 rustgevende slaapliedjes. Met een instelbaar volumeregelaar kun je aangeven hoe hard je het geluid wilt hebben. Dit lampje is dus volledig in te stellen naar de behoefte.

“Met het Luvion Dream nachtlampje kan je kindje heerlijk wegdromen bij de sterren die op het plafond geprojecteerd worden samen met de rustgevende slaapliedjes.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail