Het merk KooZzzi staat voor warmte, cocooning en innovatie. De drie Zzz’tjes staan voor slapen want met het KooZzzi Warmtekussen slaapt u heerlijk in. Het voordeel van dit kussen is dat hij uitermate geschikt is voor zwangere. Zo kunt u indien u last van uw buik heeft dit heerlijk warme kussen tegen uw buik aan leggen. Niet alleen heerlijk voor u maar ook voor uw baby. Veel zwangere hebben moeite om lekker te kunnen liggen in bed, gebruik dit kussen dan om een betere positie te creëren om lekker te kunnen slapen. U kunt uw kussen dan aanzetten maar u kunt hem natuurlijk ook zonder dat hij warmte afgeeft gebruiken.

Het Koozzzi warmtekussen bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

Bol logo

Het KooZzzi Warmtekussen geeft u heerlijke warmte als u op de bank ligt of het verwarmt uw bed alvast voor op een koude avond. De vorm van het KooZzzi elektrisch warmtekussen is zo gemaakt dat u het heerlijk kunt vasthouden of er tegenaan kunt liggen. De lengte van het kussen is 90 cm en de doorsnee 20 cm. Een ideale lengte voor op de bank of op je bed. Het KooZzzi Warmtekussen is een bron van warmte waar u uw prettig bij voelt en het warmte kussen houdt u heerlijk warm. KooZzzi heeft gekozen voor drie warmte standen zodat u kunt kiezen welke warmte stand het beste bij u past. Het snoer kun u indien gewenst afkoppelen.

Het KooZzzi elektrisch warmtekussen is ook decoratief. KooZzzi Nederland heeft 13 super kleuren uitgezocht die in ieder interieur passen. Jong en oud zal genieten van het KooZzzi warmtekussen.

Op het kussen wordt drie jaar garantie verleend. Het kussen is uitgebreid getest en voldoet aan de allernieuwste veiligheidsnormen Als erg fijn wordt ervaren dat het kussen vanzelf na 90 min uitgaat. Zodat men niet oververhit wakker wordt. Men hoeft enkel de schakelaar even terug naar o en daarna naar 1, 2 of 3 te zetten en het kussen wordt weer warm. Opstaan hoeft dus niet. Het kussen is wasbaar in de wasmachine op 40 graden. De losse hoezen ook op 40 graden. De losse hoezen zijn in 13 kleuren leverbaar.

Het Koozzzi warmtekussen is ideaal als je zwanger bent. Met dit kussen kun je ervoor zorgen dat je een juiste positie kan aannemen met slapen en heb je last van je buik kun je het warmtekussen aanzetten zodat het de last van je buik kan wegnemen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail