Yepp helm Nutcase

Adviesprijs € 79,95
8.2

Algemeen

8.2/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

8.8/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Stoere en veilige helm
  • Makkelijk in te stellen
  • Met unieke sluiting met 1 hand open te maken

Let op! De nieuwe Yepp helm Nutcase is alleen voor de aller stoerste kids. Yepp komt met een nieuwe helm die samen met Nutcase is ontworpen. Super stoer en heel veilig. De Yepp helm is te gebruiken voor voorop of achterop de fiets. Als je kindje zelf gaat fietsen, skaten, skeeleren of gaat skateboarden. Het is belangrijk om het hoofd van je kind te beschermen als het deel neemt aan het verkeer of gaat skeeleren of skateboarden. Het verkeer wordt steeds drukker, maar zien nog te weinig dat kinderen hiervoor beschermd worden met een helm. Met de Yepp helm Nutcase mag je gezien worden en is vanaf nu te verkrijgen in 3 verschillende stoere designs. Floral een super stoere bloemenprint, Doodle een mooie oranje helm waar je niet op uitgekeken raakt, Atro om te reizen door de ruimte.

De helm stel je zo af aan het hoofd van je kind…
De helm is zeer eenvoudig aan te passen aan het hoofd van je kindje. Je zet de helm op het hoofd van je kindje en draait aan de knop aan de achterkant van de helm. Nu sluit de helm goed aan. Daarna is het riempje in te stellen. Zorg dat het riempje niet te strak zit maar ook zeker niet te los. Het riempje moet goed aansluiten aan de kin van je kindje. Eenmaal ingesteld is de sluiting een magneet. Uniek want dit is de eerste kinderhelm die dit systeem heeft. Hierdoor kun je hem met 1 hand losmaken of met handschoenen aan. Geen gedoe meer om de sluiting los te maken.

De Yepp helm is verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Maat XS is geschikt voor een hoofdomtrek van 48 tot 52 cm. In leeftijd uitgedrukt is dit vanaf 2 tot 6 jaar. Maat S is geschikt voor een hoofdomtrek van 52 tot 56 cm. Deze helm is geschikt vanaf 6 tot ongeveer 10 jaar.

De Yepp helm Nutcase bied alle bescherming die nodig is.
Standaard wordt deze helm geleverd met klep om je kindje te beschermen tegen de regen en zon. De klep kun je op de helm zetten maar kun je ook weglaten. De binnenkant van de helm is voorzien van een meegroeisysteem en kun je indien gewenst uit de helm halen door middel van klittenband, hierdoor wordt de binnenmaat van de helm groter. Een optimale ventilatie in de helm zorgt voor veel comfort tijdens het dragen. Daarnaast is deze helm voorzien van een ABS buitenschaal en de binnenwand van EPS-schuim met een hoog schokabsorberend vermogen. De kinband is voorzien van zeer zacht materiaal.

De Yepp helm Nutcase is een veilige en stoere helm. De helm kan gebruikt worden achter of voorop de fiets. Als je kindje zelfstandig gaat fietsen of gaat stunten met skeelers of een skateboard.

De helm heeft een strakke uitstraling en voelt zeer stevig aan. Sluit mooi aan het hoofd van je kindje. Met deze helm kan je kindje veilig op pad.


FacebooktwittermailFacebooktwittermail