De Originele BabyBanZ baby zonnebril uit Australië. De nieuwe trend zonnebrillen voor baby’s, peuters en kleuters! De baby banz is geschikt voor baby’s van 0 tot 2 jaar. Daarna zijn er Kidzbanz te verkrijgen van 2 tot 5 jaar. De BabyBanZ baby zonnebrillen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld: Dagelijks gebruik tijdens de zomer want ook in Nederland kan de zon zeer fel zijn. op het strand, ze houden zon en zand uit de oogjes van uw baby. op de fiets e.d., houdt ook de wind tegen als kinderen meerijden. Bij wintersport, ’s winters in de sneeuw zijn UV-stralen nog sterker door de reflectie van de sneeuw. Op het water, bij het zeilen of andere watersport, ze houden ook spatwater tegen.

De babybanz zonnebril bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

De lenzen zijn gemaakt van 100% polycarbonaat, dit is het sterkst mogelijke materiaal voor lenzen en biedt bovendien bescherming tegen UV. De lenzen zijn praktisch onbreekbaar.

BabyBanZ voldoen aan de hoogste standaard ter wereld; de Australische regering heeft strenge voorschriften voor zonnebrillen waaraan BabyBanz ruimschoots voldoen. De BabyBanZ zonnebrillen wordt verkocht door organisaties zoals; de Australische Borstvoeding Associatie en de Kankerstichtring.

De rekbare band is gemaakt van neopreen, het is waterbestendig, kan worden schoongemaakt met een vochtige doek of gewoon onder de kraan, is traploos verstelbaar en zit comfortabel. BabyBanZ kunnen worden uitgerust met geslepen lenzen indien nodig.

Ze zijn beschikbaar in een groot aantal heldere, kindvriendelijke kleuren: blauw, roze, rood, lime-groen, oranje, paars, licht-blauw, olijf-groen, koper-bruin, zwart en 3 kleuren camouflage-design.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail