Het grote picknick speelkleed van taf toys is ideaal voor buiten maar natuurlijk ook binnenshuis te gebruiken. Het Taf Toys picknick speelkleed is maarliefst 180 bij 135 cm, dus echt een speelkleed waar u wat aan heeft. Waarom het speelkleed zo ideaal is voor buiten? De onderkant van dit speelkleed voorzien is van een waterafstotende onderkant. Waardoor uw kindje niet alleen droog blijft als het speelkleed op bijvoorbeeld het gras ligt maar ook niet zo snel zal afkoelen.

Door de handige bijgeleverde tas zal dit speelkleed ook makkelijk mee te nemen zijn en kunt u dit speelkleed overal gebruiken.Dus gaat u picknicken, op vakantie of gezellig op visite is dit speelkleed ideaal om mee te nemen.

Wat wij ervaren hebben met een speelkleed in huis is dat ons kindje er regelmatig over struikelde toen ze net kon lopen. Dit omdat een speelkleed op bijvoorbeeld een houten vloer nogal glad kan zijn. Met dit speelkleed heeft u daar geen last van vanwege de speciale onderkant van dit taf toys picknick speelkleed. Dus voor in huis als u een gladde vloer heeft zorgt dit speelkleed voor een zachte en warme ondergrond voor uw kindje om heerlijk te spelen.

Kortom een ideaal groot speelkleed voor in huis maar natuurlijk ook super voor onderweg.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail