Sophie de giraf So Pure

23,95
7.5

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.8/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Ideaal voor kindjes die graag op speelgoed kauwen
  • Fraai en mooi design, erg aantrekkelijk
  • Makkelijk vast te houden ook voor de aller kleinste
  • Veilig om op te bijten

Goed speelgoed vinden voor je baby is best een lastige opgave zeker omdat er al zoveel is en wat is nu echt goed? Met de Sophie de Giraf So PURE heb je een super schattig girafje met een speciale bijtring voor je baby. Het grote voordeel van dit girafje is dat je baby op het moment dat het zijn of haar handjes gaat gebruiken dit girafje makkelijk kan vastpakken. Met Sophie de Giraf kan je baby veilig spelen en ontdekken door de giraf in zijn of haar mond te stoppen. Dit is allemaal geen probleem. Sophie de Giraf is namelijk Phthalates, PBA en vrij van PVC. Wel zo veilig als je baby dit speelgoed in zijn of haar mond stopt, wat tenslotte iedere baby op een geven moment gaat doen. Sophie de Giraf heeft een afmeting van ongeveer 20 bij 20 centimeter.

De serie Sophie de Giraf So PURE is ontworpen speciaal voor de allerkleinste. Gemaakt van 100% PURE rubber. Dit maakt dit speeltje zeer aantrekkelijk om te gaan ontdekken. Met deze set heb je een giraf en de eerste handige bijtring die je baby ook snel kan vastpakken en in de mond kan stoppen. Heerlijk als de tandjes door komen. Even in de koelkast leggen en de bijtring geven op het moment dat je baby hem nodig heeft. Dit hoeft natuurlijk niet, maar vaak vinden baby’s dit lekker omdat de kou de pijn van de doorkomende tandjes een beetje kan verlichten.

“Sophie de Giraf is speciaal voor de allerkleinste, veilig zonder giftige stoffen van 100% PURE rubber. Handig om vast te houden voor uren speel plezier.”

Met Sophie de Giraf kan je baby eindeloos oefenen met grijp technieken. Ook leuk om samen te doen. Je houdt dit speeltje dan in het bereik van je baby en wisselt dan af; de ene keer de linker hand en de andere keer de rechterhand. Met Sophie de Giraf kun je dus ook leuke spelletjes samen verzinnen dit zal je baby leuk vinden. Door de vriendelijke uitstraling van Sophie de Giraf zul je merken dat het wel eens het favorieten speeltje van je baby kan gaan worden. Sophie de Giraf bestaat inmiddels al zo’n 50 jaar en zij weten wat baby’s echt leuk vinden. Sophie de Giraf is geschikt voor de allerkleinste vanaf de geboorte leuk om cadeau te geven en zeker ook om te krijgen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail