My Carry Potty

29,99
8.6

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.8/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.7/10

Pluspunten

  • Ideaal voor onderweg
  • Zeer geschikt voor de tijd dat je kindje zindelijk aan het worden is
  • Grappig design kindjes willen er graag op zitten
  • Van goede kwaliteit
  • Sluit goed dicht

Minpunten

  • Niet geschikt om alleen thuis te gebruiken echt voor onderweg

Met het My Carry Potty heb je altijd en overal een plaspotje bij de hand. Met dit potje hoef je dus niet meer bang te zijn dat je kindje niet kan plassen. Helaas komt het nog steeds vaak voor dat je, bijvoorbeeld in winkels niet mag plassen. Kinderen kunnen nu eenmaal hun plas niet ophouden zeker niet als je net bent begonnen met de zindelijkheidstraining. Daarnaast is het helemaal niet goed om het op te moeten houden. Dan weet je dat als je kindje tegen je zegt ik moet plassen dat je dan ook gelijk een WC moet opzoeken. Is het dan niet handig als je zelf je plaspotje bij je hebt en je kindje daarop kan laten plassen. Groot voordeel van dit plaspotje is dat deze lekvrij is.

Je kent als ouders wel het probleem dat je kindje op een gegeven moment zindelijk gaat worden. Dat je kindje op de meest onmogelijk plekken roept: “Papa, Mama ik moet plassen”. Paniek breekt uit, want je mag nu eenmaal niet overal plassen met je kindje. Wat nu? Hier hebben ze een handig potje voor bedacht het My Carry Potty. Dit is een soort koffertje wat zelfs je kindje kan dragen. Het is licht van gewicht en groot genoeg om een goede plas op te doen. Dit koffertje kun je zo goed dicht klikken dat je zelf even het plasje kan bewaren als je kindje op een plek heeft geplast waar je het even niet kan weggooien.

Ideaal als je net bezig bent met de zindelijkheidstraining. Je kindje mee gaat nemen onderweg zonder luier. Kinderen kunnen in het begin hun plas nog niet zo lang ophouden, dat moeten ze trainen waardoor je vaak op de meest onmogelijke plekken het verzoek tot plassen krijgt.

My Carry Potty is ideaal voor onderweg als je gaat winkelen. Achter in de auto als je een lange autorit gaat maken of voor op vakantie. Nu wordt zindelijk worden zelf leuk, want er ontstaat nooit meer een ongemakkelijk moment. Vergeet alleen niet je plaspotje mee te nemen.

Het My Carry Potty is verkrijgbaar in een neutrale kleur, maar ook een leuke print zoals een lieveheersbeestje een bijtje of een koetje. Er is van het my carry potty nog een filmpje gemaakt door de leverancier wel in het Engels maar leuk om te zien hoe dit potje werkt. Is dit niet het plaspotje wat je zocht? Wij hebben nog meer potjes op onze site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail