Luma badset

Adviesprijs € 99,95
8.1

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Complete set om je baby in bad te doen
  • Verschillende leuke kleuren
  • Mooi design badje

Met de Luma badset heb je gelijk alles bij de hand. Alles wat je nodig hebt om je baby in bad te doen. Deze set bestaat uit een babybadje, badverkleiner, bad standaard, emmer, aankleedkussen, bad thermometer, borstel, kam en een nagelknippertje. Met de Luma badset ben je gelijk in een keer klaar. Je hoeft niet meer na te denken wat je allemaal nog nodig hebt om je baby in bad te gaan doen. Het Luma babybadje is mooi vormgegeven en heeft een ovale vorm. Geen hoeken maar rondingen, waardoor je goed bij je baby kan blijven staan als je hem of haar in bad doet. Het babybadje kan op de grond gebruikt worden, maar ook neergezet worden op de bijgeleverde bad standaard.

Heb je weinig ruimte dan is dit niet ideaal. Je moet de poten op het badje schroeven dus hij is niet zo snel opgeborgen als je het babybadje gebruikt op de standaard. De standaard is namelijk niet opvouwbaar. Het is het makkelijkste als je het badje op de standaard kan laten staan. Het babybadje is voorzien van een stop. Een slang zodat je makkelijk het water kan laten weglopen als je klaar bent met het badderen.

Je kan dit babybadje in het begin in de babykamer zetten. Of in de badkamer als je er ruimte voor hebt. Fijn is als je altijd een babybadje bij de hand hebt. De meeste baby’s gaan iedere dag in bad gewoon, omdat dit een heel fijn moment van de dag is. Je hoeft niet iedere dag je baby in bad te doen, maar het is wel makkelijk als je babybadje bij je in de buurt staat.

Is je baby net geboren dan is het belangrijk eerst wat voorbereidingen te treffen voor je je baby in bad gaat doen. Zorg dat de temperatuur van de kamer of badkamer goed is. Het mag niet te koud zijn, want je baby koelt snel af. Voorzie het aankleedkussen van minimaal 2 handdoeken, een voor het afdrogen en een om je baby op te leggen. Als je begint met het bad ritueel met je baby zorg dan dat je altijd alles bij de hand hebt zodat je je baby niet meer los hoeft te laten. Zo kun je je altijd consenteren op je baby. Is je baby net geboren dan is het aan te raden om je baby te badderen samen met iemand het kan in het begin nog wat onwennig zijn, maar het leert snel.

De Luma badset is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je het babybad aanpassen aan de kleuren van de babykamer of aan de badkamer.

Met de Luma badset heb je in een keer alles op je baby in bad te kunnen doen. Waaronder natuurlijk het babybadje, aankleedkussen, emmer en nog veel meer. Nu hoef je niet meer na te denken wat je allemaal nodig hebt.

Is dit niet het product wat je zocht. Wij hebben in de categorie badderen nog meer handige baby producten. Heel veel van deze producten hebben wij inmiddels mogen aanvullen met ervaringen van ouders. Zo wordt het maken van de juiste keuze een makkelijke keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail