Aquababy badring

21
8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

7.8/10

Pluspunten

  • Handen vrij om je kindje te wassen en mee te spelen
  • Ondersteunt je kindje bij het zitten in bad
  • Met zuignappen voor bevestigen aan het bad

We krijgen er als ouders allemaal een keer met het probleem te maken dat je baby niet meer wil liggen in bad en alleen nog wil zitten. Dan is het in bad doen van je kindje een hele klus. Hiervoor hebben ze de badring Aquababy uitgevonden waarbij je je handen vrij hebt om je kindje te wassen en kan je kindje zelf te laten zitten in bad met deze ondersteuning.

Voor op de badring zitten drie verschillende vormen waar je kindje mee kan spelen. De hoge rugleuning zorgt voor een goede ondersteuning van je baby. De bodem is voorzien van anti-slip zodat je kindje niet snel onderuit kan glijden. Uiteraard is het aan te bevelen dit badzitje alleen te gebruiken wanneer je baby al goed zelfstandig kan zitten.

De ronde vorm van de badring Aquababy houdt je baby veilig op z’n plaats zonder hem of haar te beperken in zijn of haar bewegingen. De badring staat stevig vast dankzij vier uiterst krachtige zuignappen. De badring is niet alleen te gebruiken in bad maar is ook geschikt om op de douche vloer te bevestigen zodat je ook zonder bad deze badring kan gebruiken.

Voor de Veiligheid, aanbevolen gebruik badring Aquababy:
Laat je baby nooit alleen achter in het bad wanneer je je baby in bad doet. Zorg ervoor dat je altijd bij je baby kan indien er iets gebeurd. Het bad mag nooit tot de rand gevuld worden dus zorg voor een laagje water zodat je baby veilig kan spelen in bad met deze badring.

De badring, badzitje Aquababy is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Zwart/Wit, Grijs/Lime Groen, Aqua/Lime Groen en Lime groen/Grijs

De Badring Aquababy is een badzitje wat je kindje ondersteunt bij het rechtop zitten in bad. Nu heb je je handen vrij om met je kindje te kunnen spelen in bad.

Is dit badzitje toch niet wat je zoek wij hebben nog veel meer badzitjes op de site staan. Inmiddels hebben wij al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail