Het Delta baby meegroeiend badkussen zegt het eigenlijk al wel, dit badkussen groeit met je baby mee. Het delta badkussen kun je gebruiken vanaf de geboorte. Totdat je baby zelfstandig kan zitten in bad en helemaal geen ondersteuning meer nodig heeft. Met dit badkussen heb je je handen vrij om je baby te wassen en mee te spelen in bad. Je kunt het Delta Baby meegroeiend badkussen op 2 verschillende manieren gebruiken. In de lig positie deze optie gebruik je als je baby nog heel klein is en nog niet kan zitten. Je kindje wordt ouder en wil al zitten, maar heeft dit nog niet volledig onder de knie. Dan biedt dit kussen ondersteuning om je kindje goed in het bad te laten zitten. Het Delta Baby meegroeiend badkussen vervangt het gebruik van een badring. Deze is door het meegroei badkussen niet meer nodig.

Het gebruik van het Delta Baby meegroeiend badkussen in lig positie. Je legt dit kussen in het bad en dit kussen zal zit gedeeltelijk volzuigen met met water. Dit kussen zal wel blijven drijven. Nu zal dit badkussen zich vormen om je baby heen en zal direct de temperatuur van het badwater aan. Eenmaal je kindje op dit kussen gelegd heb je je handen om je kindje te wassen.

Het gebruik van het Delta Baby meegroeiend badkussen in zit positie. Je vult het bad en legt vervolgens het kussen in het bad. Nu zal het kussen zich weer volzuigen met water en zal daardoor goed blijven liggen in het bad. Je kindje zet je vervolgens in het kussen, waarna het badkussen zich volledig aan zal sluiten aan je kindje. Je kindje heeft voldoende ondersteuning in het bad om goed te blijven zitten. Wel is aan te raden om een antislip mat in het bad te leggen en dit in combinatie met het kussen te gebruiken. Nu kan je baby niet uitglijden in het bad.

Belangrijk is dat je je kindje nooit alleen laat in het bad als je kindje aan het badderen is. Ook niet als je baby in het Delta Baby meegroeiend badkussen zit. Daarnaast is het belangrijk dat je het bad nooit te vol doet. Gebruik dit kussen alleen waar hij voor bedoelt is in bad en niet in een zwembad of ander plekken in huis.

Het Delta Baby meegroeiend badkussen kun je gebruiken als je baby nog heel klein is. In de lig positie zowel op de rug als op de buik is mogelijk. Is je baby ouder? Dan is dit kussen te gebruiken om je kindje te ondersteunen bij het zitten in bad.

Is dit niet het badproduct wat je voor je baby zocht hebben wij in deze categorie nog veel meer handige baby producten. Alles voor in en om het bad.

doomoo badkussen

FacebooktwittermailFacebooktwittermail