Babyart Belly kit

22.95
8.4

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Zeer makkelijk te gebruiken
  • Mooi herinnering van de zwangerschap
  • Uitleg is duidelijk dus voor iedereen mogelijk te maken

Minpunten

  • Het blijft wel een geklieder maar wel met een mooi resultaat
  • Het is wat kwetsbaar

Met de Babyart Belly kit kun je een gipsafdruk van je zwangere buik maken. De meeste moeders zijn een paar keer zwanger in hun leven en is dat dan niet leuk om dit vast te leggen met een buikafdruk. Deze Belly kit van Babyart bevat alles om een mooie gipsafdruk van je zwangere buik te maken.

Met het gevoel dat dit eventueel erg veel zooi zal maken zien vele aanstaande moeders af van het maken van een gips buik. Ga je er toch aan beginnen dan zul je merken dat dit reuze mee valt. In de verpakking zitten verschillende gips rollen. Deze rollen dienen nat gemaakt te worden en over de buik gelegd te worden. Gebruik hiervoor warm water maar niet te heet, dit zorgt ervoor dat het niet onprettig aanvoelt op de buik. Het is verstandig de buik in te smeren met vaseline. Dit zorgt ervoor dat de gipsbuik als deze klaar is makkelijk van de buik af te halen is. Het is makkelijker om de gipsafdruk van je zwangere buik met z’n tweeën te maken, dit zorgt voor het mooiste resultaat. Zorgt dat het stukje rol goed op de buik is gelegd en ga dan door met de volgende rol. Is de rol eenmaal droog dan is er niets meer aan te passen.

Is de gipsbuik aan het drogen dan kun je kijken of deze los te halen is van de buik. Is de gips buik los dan kun je hem volledig laten uitdrogen. Eenmaal helemaal droog is de gipsbuik te schilderen of in een lijst op de hangen. Sommige ouders kiezen ervoor om hem te laten beschilderen door een broertje of zusje.

Met de Babyart Belly Kit creëer je een mooie herinnering aan de zwangerschap en een gipsafdruk van je zwangere buik om nooit meer te vergeten.

De Babyart Belly kit is verkrijgbaar in het wit en wordt compleet geleverd. Je kunt gelijk aan de slag.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail