Smoby badzitje

34,99
7.5

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.6/10

Pluspunten

  • Fraai design
  • Verschillende speeltjes aanwezig
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Handig en makkelijk in gebruik

Met het Smoby badzitje baby wordt het badderen een groot feest. Er komt een moment dat je baby niet meer wil liggen in bad maar wil gaan zitten. Hoe los je dat op? Nou heel eenvoudig met een baby badzitje. Met een badzitje kan je baby worden ondersteund met zitten bij het badderen. Zo voorkom je dat je baby over de bodem van het bad gaat glibberen. Zeker als je baby net kan zitten is het belangrijk dat zij of hij goed ondersteund wordt in bad. Voor het gebruik van een baby badzitje is het dus wel belangrijk dat je baby kan zitten. Voor die tijd is dit baby badzitje nog niet geschikt om te gebruiken.

Het Smoby badzitje baby is niet zomaar een badzitje maar is uitgevoerd met verschillende speeltjes en spelletjes om lekker te kunnen spelen in bad. Met het Smoby badzitje baby zal je baby zich niet hoeven te vervelen en kun je samen met je baby spelen. Het Smoby badzitje baby is uitgevoerd in het groen en in de vorm van een kikker. Voor op het Smoby badzitje baby zit een poppetje dat je in zijn eigen badje kan neerzetten en met de bloem kan douchen. Komt er genoeg water in het bakje dan zal het molentje gaan draaien en zal het water uit het bakje lopen. Er zit nog een blauw bakje in waar je baby water in kan doen en over de bloem kan gooien.

Door de voorkant “het activiteitenbord” naar voren te schuiven komt er genoeg ruimte vrij om je baby in dit badzitje te plaatsen. Vervolgens schuif je het hele activiteiten bord weer terug naar je baby toe waardoor je baby voldoende ondersteuning heeft om rechtop te blijven zitten. Met de voorgevormde zit zal je baby niet uitglijden en goed blijven zitten. Wel is het belangrijk dat je je baby nooit alleen laat in bad. Zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt voordat je je baby in het badzitje plaatst. Zo kan je baby veilig badderen en samen met papa of mama spelen, want je hebt wel je handen vrij. Door de goed voorgevormde zit van het Smoby badzitje kun je ook je baby makkelijk wassen als het in het badzitje zit en door de antislip achter op de zitting zal je baby niet uitglijden.

Met het Smoby badzitje kan je baby heerlijk spelen in bad. Dit badzitje is voorzien van vele activiteiten. Samen spelen met papa en mama wordt een groot feest want die hebben hun handen nu vrij.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail