Vtech badzitje

Adviesprijs € 39,95
7.7

Algemeen

7.7/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Zowel te gebruik in als buiten het bad
  • Ook te gebruiken in douchecabine
  • Met bedieningspaneel met veel activiteiten
  • vanaf 6 maanden tot 36 maanden

Met het Vtech badzitje kan je baby heerlijk badderen. Je hebt je handen vrij om makkelijk met je kindje te spelen. Een badzitje is ideaal als je kindje niet meer wil liggen in bad maar wil zitten. Wel belangrijk is dat je kindje zo goed als zelfstandig moet kunnen zitten. Wil je gebruik kunnen maken van een badzitje. Het Vtech badzitje maakt echt een feest van het badderen. Bij de meeste kinderen is het badderen al een groot succes maar dit zitje maakt het nog leuker. Dit badzitje is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 36 maanden.

Het Vtech badzitje heeft een bedieningspaneel met heel veel verschillende activiteiten.

Op het bad zitje zit een bedieningspaneel waar verschillende activiteiten op zitten. Met een pinguïn die water kan spugen en een zeehond bakje waar je kindje water mee kan scheppen. Het bedieningspaneel is ook voorzien van verschillende geluidjes. Druk op de pinguïn en hij zal water spuwen en er zullen verschillende geluidjes en gezongen liedjes te horen zijn. Er zitten 5 verschillende knipperende knoppen op, een mechanische watermolen en schuifkralen. De geluidjes wisselen af met 4 verschillende melodieën en 2 gezongen liedjes. Het bedieningspaneel is van het bad zitje af te halen dus ook te gebruiken buiten het bad. Het volume op het badzitje is te regelen in 2 stappen.

Het zitje is zowel te gebruiken in als buiten het bad. Het bedieningspaneel is namelijk van het badzitje af te halen.

Het Vtech badzitje ontdek en leer is voorzien van stevige zuignappen. Die aan de onderkant van het bad of douchebak bevestigd kunnen worden. Klaar met badderen of douchen is dit badzitje eenvoudig los te halen. Dan kan het badje drogen voor de volgende keer. Op het badzitje wordt aangeven hoeveel water er in het bad mag zitten. Belangrijk is hier niet over heen te gaan. Heb je het bedieningspaneel niet uit gezet, geen probleem, hij gaan automatisch uit na een tijdje.

Met het Vtech badzitje wordt het badderen een groot plezier. Badderen is al een van de leukste bezigheden van de dag, maar met dit badzitje wordt dit nog veel leuker…

Is dit toch niet het badzitje wat je zocht, wij hebben inmiddels al vele badzitjes uitvoerig getest samen met onze testouders. Alle ervaring zijn per product terug te lezen op onze website.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail