Een kind onder de douche kan natuurlijk wel..maar het liefste willen ze gewoon lekker spatteren en badderen. Nu ook mogelijk als je dus geen ligbad hebt! De Kubi Kids is zeer eenvoudig en praktisch in gebruik. Plaats ‘m in de douchebak, blaas ‘m op met bijgeleverde pomp en vullen maar!

Is de baddertijd voorbij? Dan laat je het opblaasbare bad snel en gemakkelijk leeglopen. Eerst het water eruit via de handige stop, handdoek erdoor, lucht eruit en klaar!

De Kubi Kids is een supertrendy verschijning in iedere badkamer en met de hoge rand houdt je het water waar het hoort! In het bad natuurlijk. Ook vallen de kinderen er dus niet uit, als ze gaan glibberen stoten ze hun hoofd niet tegen harde randen en door het semi transparante plastic krijgen ze geen opgesloten gevoel.

Geschikt voor kinderen van circa 2 tot 7 jaar!

De Kubi kids is opgeblazen circa 68 x 68x 63 cm groot en is speciaal ontworpen om goed in een douchekolom te passen, maar is natuurlijk ook bruikbaar elders binnen of zelfs buitenhuis, gewoon lekker in de tuin..of op de camping. Verpakt in een kartonnen doos met hippe illustraties

Inhoud:
Kubikids bad
Gebruiksaanwijzing Bad in Nederlands en Engels
Electrische opblaaspom met 220 volt stekker en autostekker
Reparatievel

FacebooktwittermailFacebooktwittermail