Baby Watch opblaasbaar bad

Adviesprijs € 19,99
8

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

8.1/10

Pluspunten

  • Perfecte oplossing voor de douchcabine
  • Makkelijk mee te nemen
  • Altijd een groot babybad
  • Ook te gebruiken in de tuin

Minpunten

  • Kan lek raken

Geen ruimte voor een bad in de badkamer? Met het Baby Watch opblaasbaar babybad maak je van elke douche cabine een bruikbaar bad voor je kinderen. Heerlijk thuis badderen, op vakantie in de tuin of bij opa en oma nu heb je overal een bad waar je je kinderen in kunt laten spelen. Het babybad heeft een afmeting van 85 bij 85 cm en is 33 cm hoog. Hierdoor heeft je kindje de ruimte die het nodig heeft om heerlijk in de badkamer in het opblaasbare bad te spelen. Dit bad is wat groter dan de meeste babybadjes waardoor je er wel rekening mee moet houden dat je baby wel goed moet kunnen zitten. Dit bad is geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 9 maanden totdat je kindje niet meer in bad wil. Het babybad is namelijk door zijn afmeting lang te gebruiken.Door de hoge rand van dit bad kan je baby heerlijk spetteren zonder dat het direct over de rand heen komt. De bodem van dit bad is ook opblaasbaar waardoor je baby ook nog eens heerlijk comfortabel kan zitten.

Het enige nadeel van een opblaasbaar babybad is dat als de kinderen klaar zijn met badderen en je hem niet iedere dag gebruikt je deze leeg moet laten lopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig kleine pompjes die ook dit bad volledig kunnen laten leeglopen zodat je het bad weer makkelijk kunt opbergen. Eenmaal alle lucht uit dit opblaasbaar badje is dit op te vouwen tot een zeer klein en compact pakketje zodat deze helemaal geen ruimte inneemt. Ideaal voor op vakantie of lekker op de camping. Je kunt in dit babybad heerlijk warm water doen waardoor je baby indien het bad buiten staat niet afkoelt.

Met het Baby Watch opblaasbaar babybad maak je van elke douchecabine een heerlijk badje voor je kindje. Natuurlijk ook als zwembadje op balkon of in de tuin te gebruiken of voor op vakantie.

Het opblaasbaar bad is verkrijgbaar in wit

 

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail