Pacco Plus inbakerdoek

55.99
7.5

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Stevige doeken is ook geschikt voor sterke baby's
  • Handig want je kunt met deze doeken ook makkelijk afbouwen
  • Prettige stof en niet te warm
  • Goede pasvorm

Minpunten

  • Is wel wat prijzig

Met de Pacco Plus Inbakerdoek kun je het inbakeren ook afbouwen. Hier heeft Pacco een speciale afbouwdoek voor ontwikkeld de Pacco plus. Met deze doek kun je de armpjes gefaseerd meer vrijheid geven. Zo kun je heel rustig je baby laten wennen aan de bewegingsvrijheid die je baby zal ervaren als je je  baby niet meer gaat inbakeren.

In een aantal gevallen is het heel moeilijk om het inbakeren af te bouwen. Voor vele baby’s gaat dit bijna vanzelf maar soms gaat dit wat moeilijker. Hiervoor is het gebruik van de Pacco Plus inbakerdoek zeer aan te raden. Nu kunt je handje voor handje je baby laten wennen aan de bewegingsvrijheid. Je kunt eerst beginnen met 1 armpje de bewegingsvrijheid te geven en als je baby daaraan gewend is kunt je het andere armpje tevoorschijn halen.

Voor iedere baby komt er een tijd om het inbakeren te gaan afbouwen. Het advies wordt gegeven om je baby voor de 4de maand af te bouwen met inbakeren. Zeker voor het moment dat je baby zichzelf wil gaan opdraaien in bed. Iedere ouder voelt aan wanneer het niet veilig meer is om zijn of haar baby in te bakeren. Let goed op je baby! Indien je baby aanstalten maakt om zich te gaan omdraaien in zijn of haar bedje is dit een goed moment om te gaan beginnen met afbouwen. Met de Pacco plus inbakerdoek wordt het afbouwen een stuk makkelijker gemaakt. Heb je dus moeite met het afbouwen van het inbakeren bij je baby dan is de Pacco Plus inbakerdoek zeker een goed begin.

Je bent begonnen met het afbouwen van het inbakeren? Gaat dit moeizaam, geen probleem. Hiervoor is de Pacco Plus inbakerdoek een uitkomst. Langzaam en geleidelijk het inbakeren afbouwen. Daarna is de afbouwdoek te gebruiken als babyslaapzak.

Is het inbakeren volledig afgebouwd dan kunt u deze Pacco Plus inbakerdoek eenvoudig gebruiken als een babyslaapzak. Zo kun je deze Pacco Plus inbakerdoek dus wat langer gebruiken totdat je baby helemaal uit de doek is gegroeid. De Pacco Plus afbouwdoek is verkrijgbaar voor baby’s van 5 à 6 kilogram: de Medium Pacco Plus, voor baby’s van 6 à 7 kilogram: de Large Pacco Plus en voor baby’s van 7 à 8 kilogram: de Pacco XL Plus. Tevens is de Pacco afbouwdoek verkrijgbaar in verschillende kleuren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail