Bibabad kinderbad

v.a. 106.95 euro
6.2

Algemeen

6.3/10

Kwaliteit

6.5/10

Gebruiksgemak

6.0/10

Duurzaamheid

6.0/10

Prijs

6.1/10

Pluspunten

  • Handig als je zelf geen bad hebt
  • Past met gemak 4 kinderen in
  • Groot genoeg om lekker in te spelen
  • Onderdelen zijn los te verkrijgen
  • Is makkelijk in te klappen op te vouwen

Minpunten

  • Is wat lastig in en uit elkaar te halen
  • Kleiner maken moet je ook wat moeite voor doen
  • Stop is er snel uit

Het bibabad kinderbad tovert je doucheruimte om in een bad voor je kinderen. Het voordeel van het bibabad is dat hij opvouwbaar is en voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. Hierdoor is het kinderbad makkelijk opvouwbaar is en overal mee naar toe te nemen. Het verstelbare kinderbad is geschikt voor een douchecabine vanaf 70 cm. Het bibabad is te verstellen van 70 cm tot 90 cm. Het Bibabad is te verstellen en zo aan te passen aan iedere doucheruimte.

Het BiBaBad is een geweldig alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten tot ongeveer 7 jaar. Kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan en daarom is dit een handig alternatief voor als je geen vast bad in huis hebt. Bovendien geeft het kinderen die te groot zijn voor een plastic babybadje weer de ruimte om lekker te spelen. Kinderen kunnen op deze manier toch eindeloos in bad spelen (en welk kind wil dat nu niet). Het BiBaBad is geschikt om mee te nemen op vakantie en kan ook in de tuin gebruikt worden. Ga je op vakantie dan is dit kinderbad ook uitstekend geschikt om mee te nemen.

Het BiBaBad is een geweldig alternatief voor als je geen bad in huis hebt. Ook handig voor in de tuin en op vakantie.

Het BiBaBad kan in een handomdraai in de douche worden geplaatst. Het frame is in lengte, breedte en hoogte gemakkelijk aan de douche-ruimte aan te passen. Als het BiBaBad kinderbad eenmaal op de juiste maat is ingesteld, is het plaatsen voor gebruik een fluitje van een cent. Je kunt het kinderbad met water vullen door de douche te gebruiken en het leeg te laten lopen via de afvoer in de badzak. Terwijl het water wegloopt heb je je handen vrij om je kinderen af te drogen. En daarna het bad in een handomdraai op te vouwen en weg te zetten in de badkamer.

Hieronder kun je zien hoe het badje gebruikt kan worden:

FacebooktwittermailFacebooktwittermail