De Precious Planet 2 in 1 muziekmobiel van Fisher Price hangt u eenvoudig aan het wiegje of ledikantje van uw baby. Lekker wegdromen en in slaap vallen met deze muziekmobiel. Is uw kindje wat ouder dan is deze muziekmobiel ook aan de kinderwagen of buggy te hangen. Zo heeft uw kindje het oude en vertrouwde geluidje ook mee onderweg.

Aan deze muziekmobiel hangen 3 grappige figuurtjes een leeuw, nijlpaard en een pinguïn. Zodra er aan de zon gedraaid word zullen de figuurtje rond gaan draaien en zal er een muziekje gaan spelen. De figuurtjes zijn van de Precious Planet 2 in 1 muziekmobiel te verwijderen.

De Precious Planet muziekmobiel bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

De Precious Planet muziekmobiel is opwindbaar waardoor batterijen overbodig zijn. Meeste ouders kennen het probleem van al die batterijen wel, maar Precious planet muziekmobiel zal het altijd doen. Uw baby kan heerlijk wegdromen bij deze muziekmobiel en is uw kindje ouder kan het lekker spelen met de grappige figuurtjes.uz

Deze muziek mobiel heeft een update gehad. Het nijlpaardje is vervangen door een schattig olifantje. Voor de rest is de muziekmobiel volledig hetzelfde.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail