Jippies opblaasbaar badje

Adviesprijs € 22,95
8.2

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Handig en overal mee naar toe te nemen
  • Ook geschikt om in de douche cabine te gebruiken
  • Bespaart watergebruik
  • Je baby kan niet uitglijden in dit badje
  • Geschikt vanaf het moment dat je kindje kan zitten

Heb je geen bad en wil je toch je kindje laten badderen dan kan dit jippies opblaasbadje voor je baby uitkomst bieden. Het grote voordeel van dit opblaasbaar badje is dat deze is voorzien van een zitgedeelte. Zo kunnen baby’s die nog niet zelfstandig kunnen zitten of net kunnen zitten genieten van een heerlijk badje. Heb je wel een bad maar wil je niet te veel water gebruiken dan kun je dit opblaasbaar badje eenvoudig in het bad plaatsen. Houd er rekening mee dat als je dit opblaasbadje gebruikt in je bad gebruikt dat je dan eronder een anti-slip mat legt. Zo kan het badje nooit gaan schuiven op de bodem van je bad.

Het jippies opblaasbadje heeft in het badje een blok zitten waar je je kindje achter zet en de beentjes aan beide zijden van het blok plaatst. Het blok voorkomt dat je kindje onderuit kan glijden en zo kan het mooi rechtop blijven zitten. Lekker veilig badderen waarbij je ook nog eens een hoop tijd en water bespaart aangezien er maar een klein beetje water nodig is om je kindje te kunnen badderen. Laat je kindje nooit alleen achter in de badkamer ook al heb je een veilig gevoel bij dit badje.

Naast dat dit badje te gebruiken is in de badkamer, in de douchecabine of in het grote bad is dit badje ook eenvoudig mee te nemen op vakantie of heerlijk in de tuin te gebruiken. Neem je dit opblaasbadje mee op vakantie dan zal het bijna geen ruimte in beslag nemen waardoor deze op iedere reis mee kan.

Het opblaasbadje heeft een vrolijke bedrukking van lichte- en donkergroene kikkertjes.

Het compacte Jippies opblaasbadje bespaart watergebruik en voorkomt dat je kindje onderuit kan glijden.

  • Materiaal weekmaker-vrij (Ftalaat)
  • Geschikt voor kindjes met een gewicht tot max. 15 kilo
  • Maten: 39 cm x 69 cm

Is dit opblaasbare babybadje niet wat je zocht? Wij hebben verschillende opblaasbare babybadjes met ervaringen van ouders. Uitvoerig geteste babybadjes door onze testouders. Alle ervaringen zijn terug te lezen bij het product zelf onder aan iedere pagina.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail