De Medisana Smart Baby Monitor is een babyfoon waarmee je je baby op afstand in de gaten kan houden via een Iphone, Ipad, Ipod, PC of Mac. Door een speciaal ontworpen app. kun je de camera volledig bedienen op afstand. De Smart Baby Monitor is zelfs te besturen, zo kun je volledig navigeren door de babykamer heen. Met de komst van de Smart Baby Monitor van Medisana kun je vanaf nu je baby overal bekijken waar je maar wil. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, Iphone, Ipod, Ipad, PC of Mac.

De Medisana Smart Baby Monitor bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Bol Logo

Om je baby in de nacht in de gaten te kunnen houden is de Medisana Smart Baby Monitor voorzien van een nachtvisiemodus. Deze functie schakelt automatisch in op het moment dat het donker wordt op de babykamer. Daarnaast is de babyfoon ook voorzien van een beweging en geluidsensor, deze kun je aan of uit zetten. Indien je deze aan hebt staan krijgt je bericht op het moment dat de babyfoon geluid of beweging waarneemt op de babykamer. De gevoeligheid van de sensor is naar wens in te stellen. Zo kunt je ervoor zorgen dat je alleen een bericht krijgt op het moment dat dit nodig is.

Op pad met de Smart Baby Monitor…

De Medisana Smart Baby Monitor is maar 245 gram, zodat je de babyfoon ook makkelijk ergens mee naar toe kunt nemen. Wel is het van belang dat er een Iphone, Ipad of een computer in de buurt is. Met de intercom functie kunt je iets zeggen tegen je baby of tegen degene die op de babykamer aanwezig is. Leuk moment vastleggen van je baby op de babykamer! Met een druk op de knop maakt je een snapshot. Zo leg je de bijzondere momenten ook vast vanuit de babykamer.

Even een kopje koffie doen bij de buren, geen probleem meer. Je kunt naast het thuis netwerk ook gebruik maken van een mobiel netwerk zoals 3G. Je bent met de Smart Baby Monitor niet meer gebonden aan een bepaald bereik.  Zit je op je werk en wilt je even kijken naar je baby geen probleem je start eenvoudig de app op en je kunt een kijkje nemen op de babykamer. Met deze babyfoon kunt je ook met verschillende gebruikers toegang geven, handig voor bijvoorbeeld opa en oma die even willen meekijken.

Een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige babyfoon, maar wel met alle functies die een babyfoon nodig heeft. De Smart Baby Monitor vervult alle wensen van een babyfoon en meer.

Specificaties op een rijtje:

– Besturing op afstand voor de Iphone, Ipad, PC of Mac
– Nachtvisiemodus om uw baby bekijken in de nacht
– Beweging en geluidsensor
– Intercom functie
– Oneindig bereik door mobiel internet 3G (instellingen & instructie)
– Geschikt voor iPhone 3GS en nieuwere versies, iPad (alle versies),
– iPod touch (vanaf de 3e generatie)
– Microsoft Windows 98, 2000,XP, Vista, 7, Mac OSX

Uitgebreide gebruiksaanwijzing

Met de Medisana Smart Baby Monitor kun je overal waar je maar wilt je baby in de gaten houden met je telefoon of je computer. Nooit meer iets missen en de volledige controle op de babykamer.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail