Care Plus Anti Insect

Adviesprijs € 9,95
7.1

Algemeen

7.0/10

Kwaliteit

7.1/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.3/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Geschikt voor jonge kinderen
  • Pas in de tas makkelijk mee te nemen
  • Ook geschikt tegen teken

Minpunten

  • Werkt niet bij alle muggen
  • Heeft een hele sterke geur

Care Plus Anti-Insect helpt je zeker 6 uur beschermen tegen insecten zoals muggen, teken en steekvliegen. Het is belangrijk jezelf en je kinderen te beschermen tegen insecten beten omdat er veel infectiezieken worden overgebracht door bijvoorbeeld muggen maar ook door teken. Een teek kan de ziekte van Lyme met zich mee dragen. 1 op de 5 teken dragen de ziekte van Lyme bij zich. Het is dus heel belangrijk je kind en jezelf hiervoor goed te beschermen. Ga je lekker wandelen in het bos met je kinderen zorg er dan voor dat je beschermd bent. Kinderen zijn kwetsbaar doordat ze overal op- en in klimmen en vaak van de vaste paden af gaan. Dit geeft een teek snel de kans om bij je kindje te komen. Teken laten zich namelijk vallen van een blad af en komen zo terecht op je kinderen. Zorg er dan ook altijd voor dat je je kinderen beschermt tegen teken, muggen en steekvliegen. Dit kan met de Care Plus Anti-Insect. Het is niet alleen heel vervelend als je kind gebeten wordt maar je kindje kan hierdoor verschillende infectieziekten oplopen.

Een mug kan vervelende jeukende bulten opleveren. Heb je in huis last van muggen of in de tent tijdens het kamperen zomers dan kun je het beste je kindje voor het slapen gaan insmeren met Care Plus Anti-Insect. Dit zorgt ervoor dat je kindje gedurende de nacht beschermd wordt tegen insectenbeten. Naast dat je je kindje in de nacht beschermt met de Care Plus Anti-Insect is het ook belangrijk de kinderkamer te controleren op muggen en evt. als het raam open staat gebruik te maken van een hor. De Care Plus Anti- Insect kan veilig gebruikt worden bij kinderen vanaf 3 maanden. Neem de Care Plus Anti-Insect dus altijd met je mee in de periode dat de muggen en teken actief zijn.

Dit product is geschikt vanaf 3 maanden. De regelgeving omtrent het gebruik van het bestanddeel Citrodiol is kortgeleden aangepast en het is toegestaan dit product, net als in de ons omliggende landen, te gebruiken onder de 3 jaar. We melden dit graag omdat we zelf hele goede ervaringen hebben met dit product. Citrodiol, de werkzame stof in Care Plus Natural, is uitvoerig getest en werkzaam bevonden tegen knutten, vliegen, zandvliegen, teken, stalvliegen, kriebelmuggen, landbloedzuigers, naast de meest voorkomende muggensoorten.

Met de Care Plus Anti-Insect bescherm je jezelf en je kinderen tegen insectenbeten zoals muggen, teken en steekvliegen voor een periode van 6 uur.

De Care Plus Anti-Insect Bio is veilig en te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Hou er wel rekening mee dat het niet in de oogjes van je kindje mag komen, omdat dit kan irriteren. Dus smeer het niet op de handjes, laat deze vrij. Heb je een spray dan is het belangrijk dat het niet in het gezichtje van je kindje komt. Om dat te voorkomen raden we je aan de spray in je eigen handen te spuiten en het dan op het lijfje van je kindje uit te smeren. De werkzame stof werkt alleen op de ingesmeerde huid en een paar centimeter er om heen. Als je kindje veel zweet, of als je tussentijds met je kindje gaat zwemmen of je kindje insmeert met zonnebrand crème dan zul je de spray vaker moeten aanbrengen om je kindje optimaal te beschermen.

De Care Plus Anti-Insect heeft een kruidige geur. Wel is het zo dat de Care Plus Anti- Insect Natural Bio veel vriendelijker is voor de huid en is daardoor het meest geschikt voor kinderen.

TIP: Veel ouders weten niet dat producten die DEET bevatten niet geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van een middel.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail