Dooky baby bescherming

Adviesprijs vanaf € 14,99
8.4

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

  • Beschermt je kindje in de kinderwagen tegen de zon
  • Makkelijk te wassen
  • Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en prints
  • Geen losse doeken meer aan de wagen

Dooky is speciaal ontworpen voor de kinderwagen, buggy en of autostoel. Met de komst van de Dooky baby bescherming is je baby beschermt tegen de zon, wind en sneeuw. Dooky is universeel en past daardoor op iedere kinderwagen, buggy en of autostoel. De Dooky baby bescherming is in een handomdraai te bevestigen aan de kap van je wagen of van de autostoel. Vele ouders kennen het probleem wel van het vastmaken van een hydrofiel doek aan de kinderwagen die loslaten of waarbij de wind gewoon door de kinderwagen gaat. Dit is met de komst van Dooky baby bescherming verleden tijd. Met losse doeken die je zelf moet vastmaken, laten na verloop van tijd los, waaien alle kanten op. Hierdoor moet je vaak veel moeite doen om bij je baby te komen en laat die doek vaak weer los. De ringen die aan Dooky baby bescherming zitten kunnen heel makkelijk door de kap van je kinderwagen heen gehaald worden halen. Hierdoor word je baby beschermt tegen lawaai van buitenaf, de zon en de wind. Dooky baby bescherming houdt ook schadelijke UV straling uit je kinderwagen. Je baby is beschermt met een factor van UPF50+.

Wilt je maar een deel van de kap van de kinderwagen, buggy of autostoel bedekken hoeft je alleen maar een paar ringen vast te maken. Zeer eenvoudig en aan iedere kinderwagen, buggy of autostoel te bevestigen. De dooky baby bescherming is uitgevoerd in vele verschillende kleuren en patronen waardoor je ook je kinderwagen kunt pimpen. Dooky is gemaakt van 100% biologisch katoen, dus makkelijk te wassen en zal ook naar veelvuldig wassen er mooi blijven uit zien. Dooky wordt geleverd met een handig opberg zakje en een extra ring.

Inmiddels zijn ook 2 verschillende versies van de Dooky baby bescherming op de markt. De Dooky winter en de Dooky zomer.

Dooky baby beschermt je kindje tegen de zon, wind en regen. Een universele kap voor aan de kinderwagen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail