Baby Brezza Formula Pro

Adviesprijs € 225
7

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

6.9/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Zeer snel een fles ook handig in de nacht
  • Zonder klontjes en luchtbelletjes

Minpunten

  • Best wel aan de prijs
  • Niet geschikt voor borstvoeding

Met de Baby Brezza Formula Pro wordt het maken van een fles wel heel eenvoudig. In nog geen 15 seconden is de fles klaar en op de juiste temperatuur. Zonder klontjes en of luchtbelletjes. Geen gedoe meer met het op temperatuur brengen van de fles deze is namelijk gelijk al op de juiste temperatuur. De Baby Brezza Formula Pro vul je met de gewenste melkpoeder waarna je zo’n 20 flessen kunt vullen. Het hangt er natuurlijk wel een beetje vanaf welke verhouding je kiest. Je kunt bij dit apparaat de hoeveelheid aangeven en hij maak de gewenste voeding voor je baby.

In een handomdraai maak je met de Baby Brezza Formula Pro flesvoeding aan voor je baby.

Met een druk op de knop wordt de flesvoeding aangemaakt. Deze zal op lichaamstemperatuur aangeboden worden. Er wordt vaak geroepen dat de fles niet warm genoeg is, maar de fles hoeft echt niet warmer te zijn dan op lichaamstemperatuur. Dit is ook de temperatuur van de borstvoeding. Het is zelf belangrijk de fles niet te heet aan te bieden dit voorkomt verbranding.

De poeder en het water zitten in 2 verschillende reservoirs en zijn heel makkelijk bij te vullen. De poedervoeding zit in deze machine luchtdicht afgesloten waardoor het lang goed zal blijven en alle voedingsstoffen zal behouden. Onder de Baby Brezza Formula Pro kan iedere gewenste fles gezet worden. Daarna is de mogelijkheid tot het kiezen van de hoeveelheid, waaronder 60ml, 120ml, 180ml, 240 ml of 300ml. Nu gaat de machine de fles klaar maken. Ideaal is dat er geen klontjes of luchtbelletjes zullen ontstaan bij de bereiding. Je haalt de fles onder de machine vandaan draait de speen erop en je kunt de voeding direct geven aan je baby.

Flesvoeding klaarmaken was nog nooit zo eenvoudig met deze handige machine.

Is dit niet het product wat je zocht wij hebben nog meer flessenwarmers op de site staan. Een aantal van deze flessenwarmers hebben wij reeds verschillende ervaringen van ouders mogen ontvangen. Zo wordt het maken van de juiste keuze een makkelijke keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail