Dooky Zerro Plus

14,95
7.4

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

7.3/10

Pluspunten

  • Beschermt je kindje als het slaapt
  • Ook een gedeelte dicht te doen tegen de zon
  • Past bij de andere dooky producten
  • Ziet er leuk uit en vrolijk uit

Met de Dooky Zero plus schijnt de zon nooit meer in de oogjes van je baby. De Dooky zero plus is ontwikkeld voor de baby autostoel groep 0 en voorkomt dat je baby last heeft van de zon in bijvoorbeeld de auto. Met de komst van de Dooky zero plus heb je geen losse doek of paraplu meer nodig en kun je veilig op pad met je kindje. Je baby kan nu heerlijk slapen in de autostoel zonder dat het last heeft van de zon.

De Dooky zorgt dat niet alleen de zon uit de oogjes van je baby blijft maar beschermt zo ook nog tegen de straling. De Dooky Zero plus heeft een beschermingsfactor UPF40+ en zal maar liefs 95% van de schadelijke stralen weghouden van je baby. Naast dat deze doek beschermt tegen de zon zal deze doek je kindje ook beschermen tegen de wind, kou, lawaai en lichte regen. Ben je lekker aan het wandelen en valt je baby in slaap dan kan je baby met de Dooky lekker door kunnen slapen zonder dat het last heeft van mensen om ons heen. De zonnekap is in hoogte verstelbaar en je kunt de doek als je baby wakker is gewoon laten zitten aan de autostoel. Je hoeft hem er dus niet iedere keer af te halen. Het is ook nog steeds mogelijk je autostoel te dragen door de zonnekap heen. Hiervoor is een opening in de Dooky Zero gestikt.

Samen met Lief! ontworpen in verschillende gezellige motiefjes en kleuren. Wij mogen de Dooky Zero Plus alvast uitvoerig gaan testen. Alle ervaringen zijn hieronder terug te lezen.

De Dooky zero plus is ontwikkeld voor de baby autostoel groep 0 en voorkomt dat je baby last heeft van de zon in bijvoorbeeld de auto.

Meer lezen over de Dooky Zero Plus of bekijken welke printjes er allemaal verkrijgbaar zijn. Neem dan eens een kijkje bij de fabrikant.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail