Luvali zonnehoedje

23.95
7.4

Algemeen

7.4/10

Kwaliteit

7.3/10

Gebruiksgemak

7.4/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Ideaal aan 2 kanten te dragen
  • Soepele stof waardoor omdraaien geen probleem oplevert
  • In verschillende maten verkrijgbaar

Minpunten

  • Valt wel wat groot

Het beschermen van het hoofdje van je baby tegen de zon is heel erg belangrijk en is het beste te doen met een zonnehoedje. Het Luvali zonnehoedje is een speciaal zonnehoedje met een UV bescherming om het hoofdje van je baby volledig te beschermen tegen de zon. Met een UV bescherming van UPF 50+ hoef je je geen zorgen meer te maken dat het hoofdje van je baby niet beschermt is. Heerlijk spelen in het zwembad of gezellig een stukje fietsen of wandelen met het Luvali zonnehoedje is je baby beschermd tegen schadelijke UV straling. Het leuke van het Luvali zonnehoedje is dat deze aan beide kanten te dragen is. Zo heb je dubbel plezier van dit zonnehoedje.

Het Luvali zonnehoedje is uitgevoerd in verschillende grappige designs zo is er het bijtje met de worm, het lammetje en het katje, de vlinder en het lieveheersbeestje, de leeuw en de aap, de uil en de vogel en ga zo maar door. Er is voor ieder kind wel een bijpassend grappig zonnehoedje. Er zijn zo veel verschillende zonnehoedjes dat je even bij de winkel moet kijken welke er geschikt is voor jouw baby het zijn er te veel om op te noemen. Het Luvali zonnehoedje is verkrijgbaar in 2 verschillende maten de 6 tot en met 2 jaar en de 2 tot en met 4 jaar.

Naast de het Luvali zonnehoedje beschermd tegen schadelijke UV straling is dit zonnehoedje ook gemaakt van sneldrogend materiaal. Hierdoor maakt dat dit zonnehoedje zeer geschikt is voor in het zwembad of aan het strand. Met het Luvali zonnehoedje mag je baby gezien worden. Doordat het een zonnehoedje is heeft het een rand die hierdoor ook de nek en de schouders van je baby zullen beschermen.

Met het Luvali zonnehoedje bescherm je je baby tegen schadelijke UV straling met een bescherming van UPF 50+ hoef je je geen zorgen meer te maken. Dit zonnehoedje beschermt niet alleen het hoofdje van je baby maar ook de nek en de schouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail